Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Lakanpåsar

En lakanpåse förlänger din sovsäcks livslängd, och isoleringsförmåga. Du kan både använda den som extra lakan i din sovsäck eller som separat sommarsovsäck. Vi har ett stort urva av olika modeller, allt från läckra, kända kvalitetsvarumärken.

Pris
Varumärken
Kön
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
20 40 60 80 100 Alla
20 40 60 80 100 Alla

Läcker lakanpåse för tropiska nätter eller en extra lyx

Att övernatta under tropisk himmel är en fantastisk upplevelse, när sovsäcken är lätt och skön att krypa ner i. En lakanpåse är ett perfekt val om du ska söderut och inte har användning för en tung och isolerande sovsäck. Lakanpåsar är i regel, gjorda i bomull eller silke, och du kan välja mellan den klassiska sovsäcksfacon eller en rektangulär modell, som har lite mer plats för benen. 

Lakanpåsen har dubbla användningsområden, den kan även användas som extra lager i din sovsäck, och som lätt sovsäck. Den är extra skön att ligga i, har ofta en antibakteriell funktion och är lätt att ha att göra med. Du kan enkelt ha den i sovsäcken, som ett innerlager och på så vis skydda sovsäcken mot fukt och svett. 

 

 

Håller insekterna borta

Småkryp finns det nog av, och när mörkret kommer, är det som om de blir lite mer irriterade. De kryper, surrar och stick, och gör det omöjligt att sova! Nästa morgon vaknar man ofta med myggbett, små sår, och klåda. Vissa modeller har en impregnering, som avskräcker vägglössen, vilket kan vara värt att överväga.

Lifeventure, Trekmates och Robens- alla tre superbra varumärken som vi säljer. Deras modeller är av robust kvalitet och smart design. Många av påsarna är sydda i 100% silke och har en extremt stor komfort och oerhört låg vikt. En silkeslakanpåse väger nästan ingenting, ca 100 g, och är därför ideelt i en annars fylld ryggsäck. Modellerna är smarta och passar till alla sovsäckar. 

 

Se också:

Myggnät

Sovtillbehör