Familjetält

32 Varor

Familjetält och campintält i många olika storlekar och färger. Kända varumärken som Outwell, Robens, Easy Camp och Nordisk. Köp online med snabb leverans till dörren!

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Tält för hela familjen

Stor apsis- oftast med golv, högt i tak, fönster, sovkabiner och massor av plats, plats, plats! Lätt att sätta upp och otroligt behagligt att vara i. Komforten, och vikten, är hög. Här finns ideella tält för familjen som ska ut och campa. Tälten håller dock inte till fjällen, men en moderat kanotpaddling passar de alldeles utmärkt för. 

Varför välja ett camping tält?

Många har sommarstuga eller en husvagn, men flere och flere börjar få upp ögonen för glädjen och flexibiliteten för campingtält. Genom åren, har det tillkommit många revolutionerande ändringar och förbättringar inom tält, och det märks framförallt på komforten. 

Om det är hela familjen med föräldrar,barn och eventuellt barnbarn, som ska iväg på resan, eller bara de vuxna, så är det några behov som skal täckas. Oftast när man åker ut och campar, bor man flera dagar på samma ställe, och vikten av tältet är därför inte så avgörande. 

Mange danskere har sommerhus eller campingvogn, men flere og flere har fået øjnene op for glæden og fleksibiliteten ved et camping telt. Gennem årene er der sket revolutionerende ændringer og forbedringer indenfor telte, og det kan mærkes på komforten, når ferien kalder. I sin tur är det mer komfortabelt, om det finns bra plats i tältet. Man kan ju inte alltid vara säker på vädret, om himlen skulle öppna sig och regnet står som spön i backen, är det trevligt att sitta och mysa i tältet och vara torr samtidigt. 

De stora campingtälten, är inte konstruerade för fjällvandringen som nämnt, men är helt geniala för campingplatserna, världen runt. De fyller och väger mer än fjälltälten, men är väldigt mycket lättare att ha med än en husvagn. Med tältet har man möjlighet att uppleva hela världen, du har alltid möjlighet att få havsutsikt, och om vädret inte blir som du har tänkt dig kan man alltid packa ihop och åka någon annanstans!

OutwellRobensEasy Camp, Nordisk og Vaude har många års erfarenhet med tältproduktion, och har en stor förståelse för vikten av detaljer, som gör semestern mer glädjerik. De har alla ett jättesortiment, så oavsett om du söker ett 3-personers tält med en sovkabin, eller ett mindre slott med många, och kanske ett lekrum till barnen finns det också!

Underhåll av familjetält

Tältet håller i många år, om man tar hand om det, och när det inte tar mycket plats, kan det ligga på vinden, i källaren eller nederst i garderoben. Man kan snabbt och enkelt slänga in det i bagageluckan på bilen och åka iväg på en liten campingresa över helgen. 

Ett familjetält blir med åren utsatt för UV-strålar, och precis som oss, behöver de också skydd mot detta. En plats i skuggan eller ett soltak, kan ge tältet en längre livstid, och kan samtidigt hålla temperaturen i tältet på en behaglig nivå. Det bästa och viktigaste är att skydda tältet mot fukt, när det packas ner igen. 

Borsta bort smutsen från sovekabiner och apsis, så de inte är fyllda med gräs och sand. Gräs avger fukt, och sandets friktion sliter enormt mycket på materialet. Tältet ska helst hängas upp till det blir helt torrt. Om du inte har möjlighet för det när du är på semester, så gör det direkt efter att du har kommit hem. Fukt kan förstöra tältets material, även om det nödvendigtvis inte blir vått av regnet, så kommer fukten från marken, och kondensen från utandnin och svett fortfarande sätta sig i tältet.

Om det börjar komma in fukt mellan sömmarna, eller om olyckan är framme, och du får en skåra i tältet, så kan man lyckligtvis reparera detta. Se mer under tälttillbehörHär hittar du också tältpinnar, rep, mattor och andra tillbehör som gör tältsemestern lite lättare.

Se också: