Cykelutrustning

I vår webshop hittar du en massa läcker kvalitetsutrustning till cykling. Cykeljackor, -byxor och -väskor, funktionella underkläder och tillbehör. Du hittar både cykelutrustning till män och kvinnor, och alla varor är av toppkvaliét och med perfekt funktionalitet.

per sida
Stigande ordning

Cykelutrustning till fritid och vardag

Kanske cyklar du till arbetet varje dag? Eller kanske har du cykling som fritidssysselsättning? Det spelar ingen roll om du cyklar för att komma från A till B eller för att få motion och njuta av naturen - eller både och - du bör ha cykelutrustning som passar dig. Cykelbyxor med kuddar kan man tidigt inte vara utan, likaså regnkläder som är tillpassade kroppens position på cykeln. Ett par läkra cykelhandskar optimerar din cykeltur.

Tänk på, vad du skall använda cykelutrustningen till. Om du ska på en cykeltur kan det vara bra med ett set cykelväskor där du kan ha alla dina saker. Cyklar du till arbetet, kan det vara skönt att cykla i ett set cykelkläder och sedan byta om när du kommer fram.

Kom ihåg vatten till turen! När du anstränger dig på cykeln, måste du komma ihåg att dricka rikligt med vatten. Här i Eventyrsports webshop hittar du många goda och smarta drycklösningar.

 

På med solglasögonen

När det går fort och solen skiner, kan det vara fantastiskt skönt med ett par schysta solglasögon till cykelturen. Vi har många läckra solglasögon, som ägnar sig perfekt till aktivitet. De sitter där de ska, och blir sittande - också när du svettas. Du kan välja en av våra smarta modeller med utbytbara linser i polycarbonat. Alla våra glasögon har naturligtvis högt UV-skydd.