Cykelkläder

Här hittar du kläder för cykelturen, så du är redo för att hoppa på järnhästen oavsett väder och ambitionsnivå. Vi har cykeljackor, cykelregnbyxor, cykelhandskar och andra kläder som passar för cykelanvändning.

  per sida
  Stigande ordning

  Cykelkläder för både damer och herrar

  Har du planer på att rulla iväg med cykeln? Kolla då vårt utbud av cykelkläder för både damerherrar och barn.

  Hos Eventyrsport hittar du bra cykelkläder, bl.a. cykelhandskar, cykeljackor och cykelregnbyxor så du är ordentligt klädd för cykeläventyr längs landsvägarna. Cykelkläderna kommer bl.a. från märken som Vaude, Sealskinz och Hestra.

  Låt inte vind eller regn stoppa dig

  Pumpa cykeln och ge dig iväg!

  Det är skönt att ge sig ut i landet med en tur på cykeln! Man tar sig snabbt runt och kan nå längre än när man rör sig på stigar med vandringsskorna på. Samtidigt går det att njuta av naturen i fulla drag.

  Vädret kan vi däremot inte styra, så rätt kläder är A och O för en lyckad cykeltur.

  I vårt sortiment av cykelkläder för damer och herrar hittar du därför cykelregnbyxor och vind- och vattentäta cykeljackor, så varken vind eller vatten kan förstöra turen i det fria.

  Våra cykelregnkläder har speciellt utformade regnbyxor som har extra gott om plats för bak och knän, så byxorna inte stramar åt när du sitter framåtböjd på cykeln. Byxorna kan dessutom snos åt kring benen så de inte hänger och fladdrar.

  I vårt utbud finns också skoöverdrag så strumpor och fötter förblir torra under hela cykelturen.

  Cyklar du fram och tillbaka från arbetet varje dag eller älskar långa cykelturer, är det skönt med ett par cykelhandskar som ger ett bra grepp runt styret och extra komfort. I vårt sortiment hittar du cykelhandskar med långa fingrar, och det finns både tunna och lite tjockare modeller så du kan hoppa upp på järnhästen året runt.

  Cykelkläder online: Har du koll på bra erbjudanden?

  Cykelkläder ska kunna hålla för lite av varje, men lyckligtvis behöver cykelkläder i hög kvalitet inte kosta som framgaffeln på en racercykel.

  Här på vår webbplats har löpande bra erbjudanden på kläder för cykelturer. Du hittar dem genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan eller genom att bara klicka här.

  Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du också vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på cykelkläder och andra kläder för alla äventyrare. Det är helt gratis att bli medlem.

  Läs här om alla fördelarna med kundklubben.