Cykelkläder

Här hittar du kläderna, som gör din cykeltur roligare oavsett om det är en vardagstur till jobbet, en cykelsemester eller tuff träning på "järnhästen". Underkläder, jackor, regnkläder m.m, allt väl ägnat till cykel.

  per sida
  Stigande ordning

   CYKELKLÄDER

   Inget är så skönt som en tur ut i det blå på cykeln. Den flotta naturen kan njutas i fulla drag, samtidigt som man kan snabbt lägga flera kilometer bakom sig; därför är det ett sånt skönt substitut till vandring. Vädret kan vi dock inte sjävla härska över, så det är viktigt att vara påklädd korrekt för optimal succé. Låt inte vind, regn eller för den skull sol ödelägga din tur, och skulle skinkorna bli ömma finns det också råd för det. Så pumpa däcken och håppa up på sadeln!

   Cykelbyxor

   Ett par cykelbyxor med polstring blir man snabbt ett fan av. Om de skall vara med eller utan sele er en smask- eller könssak. De kan eventuellt användas under ett par vanliga shorts eller byxor, så du inte ser så cykelsportig ut, när du skal förbi affären på vägen hem.

   Cykeljackor 

   En jacka, som är skuren så att den följer kroppens form, när man sitter böjd över styret är en bekväm sak. Vindtätt överallt eller kanske bara på framdelen - det finns många möjligheter.

   Cykel regnkläder 

   Det kan man bara inte undvara om man ska cykla till arbetet varje dag eller om man har tagit på cykeltur med tält och allt. Välj något som andas riktigt bra, så att du kan bli av med allt svett. Våra cykelregnkläder har specielt utformade byxor, som har plats till bak och knän, och som kan samlas i benen, så att de inte fladrar och hänger fast i cykeln. Och så är reflexer alltid bra.

    

   Vaude

   Vi älskar vår natur och lägger därför också mycket energi på att värna om den, så våra kommande generationer också får nöja av den. Just därför är vi särskillt inspirerade av tyska Vaude, som definitivt är en av de förande på marknaden inom återvinning och miljömedvetna matrial. Detta tillsammans med deras oerhört stora expertise inom cykling gör att du här hittar ett stort sortiment av genomtänka produkter. Läs med om Vaude här.