Cykelväskor/-ryggsäckar

Cykelväskor är ett måste, om du tycker om att cykla turer. Du hittar vårt utval härunder, samman med våra cykelryggsäckar till kortare turer på landsvägen eller i skogen. De vattentäta cykelväskorna ger också riktigt god mening till daglig användning - på väg till plugget eller arbetet.

  per sida
  Stigande ordning

   CYKELVÄSKOR OCH -RYGGSÄCKAR

   Cykelsemestern, eller vardagens alla timmar i sadeln ställer krav på utrustningen. Väskorna här på sidan är specialdesignade till cykellivet, där ryggsäckarna har särskilt inbyggt ventilationssystem så att du undgår en genomblöt rygg. Cykelväskorna kommer i olika utgåvor: vattentätt, lättvikts väskor, styrväskor med en ficka till kartan och mycket mer.

    

   Styrväska

   Styrväskan är en liten väska som kan moteras på styret av cykeln så att du lätt kan komma åt innehållet, också medans du cyklar. Lockets överdel har en inbyggd ficka till kartan, så att du, oavsett vädret, hela tiden kan ha ditt kort framför dig.

    

   Front- och bakväskor

   Väskor till allt ditt baggade och som kommer i många olika varianter. Gemensamt för dem alla är: smart monteringsteknik som gör att de lätt och snabbt kan moteras på cykelns bagagebärare bak på cykeln, och om turen kräver mer utrustningen så kan fronten också utrustas.