Löpargrejer

Löparskor, löparkläder och tillbehör. Eventyrsports stora webshop har ett stort utval av kvalitetsvaror till din löptur. Vårat utval av löpargrejer är fyllt med solid design och läcker kvalitet. Vi säljer bara de bästa outdoor märken med det starkaste löpargrejer.

  per sida
  Stigande ordning

  Snabba löpargrejer till löpturen

  Himmeln är klar och blå, men solen har ännu inte tagit fatt och en behaglig temperater omfamnar dig då du träder ut ur din huvuddörr. En löpartur är simpel och härlig och med ett par läckra produkter, kan du optimera din löpartur en hel del.

  Välj ett par läckra, smidiga löparskor, en t-shirt som andas och shorts med fri rörlighet. Detta tillsammans gör löparturen trevliga och mer behaglig. Löpningssäsongen är egenligen hela året, men du ska komma ihåg att klä dig efter årstiden när du löper i det fria. Många av våra varor kan kombineras efter behov.

  En viktig sak när du utövar motion, är att din kropp skall kunna andas. Våra produkter har därför stor andningsförmåga och känns behangliga och naturliga att bära. Super starka matrial sörger för att skorna inte knäcks i sulan, och att kläderna inte blir deformerade i formen.

  Kom ihåg vatten och bli sedd i mörkret

  När du skall släcka din törst under eller efter löpturen, föreslår vi, att du väljer en smart drickflaska, som är hälsosam att dricka av. CamelBak® har utvecklat ett smart dricksystem, som är praktisk i många situationer. Den kan vara i din daypack, din sportsväska eller i din hand under löpturen. Du kan välja en hållbar drickflaska som Tritan®. En droppfri FlipUp pipa, som sörger för att du inte spiller i väskan, och att den är lätt och enkel att fylle upp. De flesta drickflaskor i våran webshop kan givetvis vara i diskmaskinen.

  Självlysande

  Under de mörkare tiderna skall du kunna bli sedd när du löper. Välj en av våra smarta löpar- eller träningsvästar med reflexer. Du kan exempelvis få en löparväst med 3M ScotchlteT refleksmatrialer, och två fleksibla, självlysande polymer-ränder på fronten och ryggen. De självlysande polymer-ränderna kan sättas till en eller två LED-funktioner.