Skidväskor

En bra ryggsäck kan man nästan inte undvara till skidturen. Plats till skidor/snowboard, stavar, isyxor, mat, dryck samt skidglasögon är nödvändigt. Glöm inte en god transportväska till dina skidor. Våra skidväskor och skidryggsäckar kommer från Deuter och Haglöfs.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
  Laddar...

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Robusta skidryggsäck

  En eller annan form för slalomryggsäck kan man nästan inte vara utan när man skall ut på pisten hela dagen. Det skall vara plats till lite extra kläder, mat, dricka och kanske en termoflaska med något härligt varmt som du kan glädja dig till på en kall dag.

  Kör du offpist, så skall det vara plats till säkerhetsutrustning som snöspade, lavinsond och liknande saker. Ryggsäcken skall sitta gott, och om den kan ligga "på ryggen" medans den öppnas, är det extra smart. Då sitter den nämligen inte snett på ryggen när du skall ta på den igen. En mjuk ficka till skidglasögon/goggles är också riktigt smart.

  En god skidryggsäck ska ha plats till att spänna fast skidor, snowboard eller snöskor utanpå. Är det plats till stavar, isyxa och liknande är det heller inte helt fel. Eventyrsport säljer skidryggsäckar från Haglöfs och Deuter.

  Skidväskor med från bana till bana

  Från bana till bana och från berg till berg. En skidtur kan ibland bli till jakten på den bästa banan, och du måste därför frakta runt dina skidor. Men det går det lätt, när du har en smart skidväska som är gjord till syftet. Det blir också lita trevligare att åka till backen, om skidorna ligger flott packade i en väska framför att de skall välta runt i bilen.

  Eventyrsports skidväskor är lätta och praktiska att ha och göra med. Väskorna beskyddar skidorna, så att de inte blir skeva eller knäcks. Du kan få enkla väskor med plats till en par skidor, eller så kan du få väskor med plats till flera par skidor och som också är utrustade med fickor till stavar och tillbehör. Du behöver alltså inte vara bekymrad för att ta dina skidor med på flyget, för med en skidväska så är det koll på skidorna.

  Du kan lätt spänna din skidväskan på taket av bilen med dina skidor i. Väskan underlättar besvärligheten med de annars ibland kaotiska skidorna, som alltid vill ligga på tvärs, när man vill att de skall ligga rakt. Skidväskan samlar skidorna, så att du har koll på dem.