Didriksons

Välkommen till vår Didriksons shop. På dessa sidor hittar du ett av Sveriges största urval av Didriksons till både vuxna och barn.

per sida
Stigande ordning

Didriksons 1913

I 1913 startade Julius och Hanna Didrikson med att producera oil-skin-kläder i Grundsund i Sverige. Här på västkusten, där Sverige möter Kattegatt och Skagerrak, var det ett konstant behov för robusta och funktionella kläder till framförallt fiskeindustrin. För att hela tiden förbättra produkten, var och är det viktigt för Didriksons, at vara i tätt kontakt med konsumenterna. Didriksons har utvecklat sig stadigt sedan starten- och tog ett stort språng framåt, när oil-skin blev bytt mot gummi och möjligheten att "svetsa" material samman såg dagens ljus. Det betydde 100% vattentäta kläder. Så saknades bara andingsförmågan, något som Didriksons också nådde till. Idag producerar Didriksons ett brett urval av kläder till alla typer av utomhusaktiviteter, och väder, allt från  jackorfleecetröjor och regnkläder till overaller og vinterparkas, och till barn som till vuxna. Ta och kika förbi Didriksons hemsida, där du kan läsa mer och se deras fina virtuella katalog.

Jackor 

Vi har Didriksons jackor till alla ändamål. I sortimentet hittar du både softshells, vinterjackor, som typiskt är fodrade med fiberfoder, regnjackor som också kallas skaljackor, samt parkas m.m. Vi har både jackor till herrar och till damer. 

Overaller till barn

En overall är ett måste i de flesta svenska hem, när vintern står för dörren. Den svenska vintern, betyder ofta många kalla, blåsiga, slaskfyllda dagar, som ställer stora krav till kläderna, det ska inte bara vara varmt men också vattentätt, andningsbart, och inte minst slitstarkt. Didriksons overaller har vunnit många tester både hemma och i utlandet varje år, och även om modellerna byts ut, så är kvaliteten i högsätet. Går ditt barn ofta i skogen, eller är en overall inte nog, så kan det vara en bra idé att bli medlem av vår kundklubb, för att spara pengar. Du får ta del av nyheter om när vi har bra erbjudanden eller när den stora rean står för dörren via mail. 

 

Didriksons jackor barn och junior

Didriksons är kända för deras färgrika jackor, med många smarta detaljer. Vi har jackor till pojkar och flickor till alla årstider. Så oavsett om det regnar, snöar, eller blåser så har vi en jacka som passar till situationen. 

Miljö

Didriksons tar hänsyn till miljön vid produktion av deras kläder. Man undviker skadliga kemikalier och förbättrar löpande arbetsmiljön på fabrikerna. Man har kontor i Kina och i Sverige som arbetar med miljöförbättringar och kontroll af leverantörer. Läs mer om deras arbete här.


Didriksons erbjudanden

Eventyrsport har ofta rea på Didriksons produkter. Här hittar du erbjudanden på bra produkter från Didriksons 1913. När du ska söka på erbjudanden från Didriksons kan du också använda dig av filtret här på sidan. 

 

Regnkläder till barn

- Mammaaaaa, jag svettas!  De flesta föräldrar känner säkert igen situationen, när småttingarna leker i regnet och flyger och far över hela fältet. Didriksons har regnkläder till barn som är vindtät, vattentät, och andingsbar. Därmed optimeres klimatet under regnkläderna och barnen kan leka för fullt, trots den fuktiga miljön. Detaljer som tapede sömmar, är också något som kännetecknar regnkläder från Didriksons, som har vunnit regnklädestestet i det danska konsumentmagasin Tænk.

Didrikson eller Didriksons?

Kärt barn har många namn. Några skriver Didrikson- Men det heter alltså Didriksons. Det ska alltså skrivas med ett S i slutet. 

 

 

 

Besök Didriksons hemsida: www.didriksons.com