Camelbak vattenflaska och ryggsäck

Här hittar du vattenbehållare, vätskeblåsor och tillbehör från Camelbak. Släck törsten på vandringen, cykelturen eller arbetet. Vattenflaskor i flera olika färger och storlekar fria från BPA.

  per sida
  Stigande ordning

  Släck törsten i farten med Camelbak-vätskebehållare och vätskeblåsor

  Behöver du en vätskebehållare, ta då en titt i vårt stora utbud av Camelbak-vätskesystem.

  Du hittar från Camelbak vätskebehållare, vätskeblåsor och tillbehör.

  Allt började med en strumpa...

  ...ett varmt cykellopp och en infusionspåse.

  1989 deltog grundaren av Camelbak, Michael Eidson, i ett cykellopp i glödheta Texas. Det krävdes självklart vatten under loppet, men det fanns inte så många ställen att fylla på vattenbehållarna. Därför kom Eidson, som till vardags arbetade inom sjukvården, att tillverka ett vätskesystem utav en infusionspåse och en strumpa.

  Grunden till Camelbak var lagd, och sedan dess har Camelbak specialiserat sig på att tillverka vätskebehållare och andra vätskesystem, t.ex. vätskeblåsor.

  Här på sidan hittar du vätskebehållare från Camelbak som är perfekta för turer ute i det fria eller bara för användning i skolan och på arbetet. Vattenflaskorna finns i flera olika storlekar och färger, bl.a. har vi färggranna Camelbak-vattenflaskor till barn.

  Alla våra Camelback-vätskebehållare är BPA-fria och tål maskindisk.

  Ska du ut och vandra är det viktigt att både få tillräckligt med vatten och ha händerna fria. Då är en vattenblåsa helt perfekt. Med ett Camelbak-vätskesystem, t.ex. en vattenblåsa/vätskeblåsa, slipper du ha flera vattenflaskor som ligger och skvalpar runt i ryggsäcken, och du har samtidigt händerna fria för t.ex. ett par vandringsstavar.

  De smarta Camelbak-vätskesystemen är också perfekta att användas vid längre cykelturer – precis som Eidson själv gjorde på sin tid.

  Erbjudanden på Camelbak vattenflaskor och vätskesystem

  Bli förberedd för fartfyllda dagar med en Camelbak-vattenflaska eller -vätskeblåsa.

  Hos Eventyrsport har vi löpande bra erbjudanden – även på Camelbak. Använd ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller klicka här för att se en samlad lista över våra extra bra priser på vätskebehållare m.m. från Camelbak.