Deuter

40 Varor

Välkommen till vår Deuter Shop! Här hittar du ett stort urval av allt från sovsäckar och vätskesystem, till Deuter ryggsäckar. Här finns både daypacks, vandringsryggsäckar, bärstolar till barn och mycket mer.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Deuter: Tysk grundlighet är centralt.

Deuter är ett gammalt, och stolt tyskt företag som är rikt på tradition, och som blev grundlagt i 1878 av Hans Deuter. Företaget började ursprungligen med att producera postsäckar och väskor till Bavarian Royal Mail, men har genom åren stiftat bekantskap med allt från postsäckar och seglarkläder till bil- och hästtäcken. 

I 1910 tiltog produktionen på allvar och Deuter specialiserade sig mer på deras nuvarande marknadssegment, i synnerhet försåg Deuter den tyska militären med tält, sovsäckar och framförallt ryggsäckar. 

Redan i företagets yngre dagar, fick man utrustningen testad av väldigt erfarna bergbestigare och guider, och den feedback var med om få fram helt nytänkande och innovativa idéer och lösningar, som aldrig hade setts förr på marknaden. 

Under 40-talet härjades produktionen och utvecklingen av kriget, eftersom maskiner och fabriker blev övertagna av militärstyrkor. Deuter fick dock i efterkrigsåren, snabbt fokus tillbaka på deras grundläggande värderingar. Under 50-talet började produktionen av ryggsäckar i nylon och med detta material fick Deuter på allvar utvecklat en rad spännande produkter.

Deuter rygsäckar

Deuter har gång på gång visat sig vara ett av de helt dominerande bolag, när det kommer till produktion av ryggsäckar og AirContact ryggventilation. VariFlex höftbälten, Vari-Quick ryggjustering och inte minst av produktionen av den TÜV-godkända Kid Comfort bärstol för barn, som gjorde Deuter helt ledande på det området. Bakom allt detta ligger en professionell stolthet, som garanterar dig robusta produkter i en riktigt god kvalitet. 

Deuter sovsäckar

Du vet känslan när det är lite trångt i sova säcken, och det är nästan inte plats till att byta sovställning.

Deuter har utvecklat Thermo Stretch Comfort- konstruktionen, som kan utvidga sig hela 25% i bredden. På grund av elastiska sömmar i olika delar av den här type Deuter sovsäck, kan du lättare vända dig och hitta den sovställning som passar dig bäst. Därmed har du en större möjlighet att vakna pigg och utvilad, och klar till dagens utmaningar. Thermo Stretch Comfort-konstruktionen finns i Exosphere-och Neosphere modeller.

Med en Deuter fibersovsäck og Deuter dunsovsäck, kan du själv välja vilken typ du föredrar. Är du osäker på vad som passar till ditt behov, så kika förbi vår blogg,
 där vi har skrivit om skillnaden mellan en fibersoväsck och en dunsovsäck.