Ecco skor

11 Varor

Här ser du vårt utbud av damskor, herrskor och barnskor från ECCO. Unik komfort och hög kvalitet i snygg design.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Behagliga och snygga skor från ECCO till kvinnor, män och barn

Våra fötter ska hålla för mycket, så självklart ska de skämmas bort med kvalitetsskor. Skor från ECCO har mycket komfort, så dina fötter inte tröttas ut efter många timmar i farten.

Hos Eventyrsport hittar du bra ECCO-skor till både herrardamer och till barn, och det finns bl.a. vattentäta modeller med Gore-Tex®, så regn inte är något hinder för utomhusaktiviteter.

När komfort och god design möts

Varje dag går många av oss flera tusen steg. Det kräver sin sko! För att se till att fötterna är nöjda så länge som möjligt är det värt att se sig om efter ett par ordentliga skor.

Det är här danska ECCO kommer in i bilden, för ECCO-skor är kända för deras höga kvalitet och komfort. Och om du föreställer dig ECCO-skor som inte särskilt snygga skor, tänk då om. Det är mest ett fult eko från förr som hänger kvar.

ECCO tillverkar herrskor, damskor och skor till barn, där mycket arbete inte bara lagts ner på komforten och hållbarheten, utan också på snygg design. I vårt sortiment hittar du därför flera ECCO-skor, som du absolut inte behöver gömma undan på fjärran vägar och stigar. Med skor i olika färger och stilar är chansen stor att det även finns något för dig.

Flera av skorna har Gore-Tex®-membran, ett vindtätt och vattenavvisande membran som ger skorna god andningsförmåga.

Du hittar också ECCO-skor från Biom-serien, som är en rad skor gjorda med en sula som stöder fotens naturliga rörelsemönster.

Köp ECCO-skor online

Om du letar efter ett par ECCO-herrskor, -damskor eller ECCO-skor till barn, så kan du lätt och bekvämt göra ditt köp online här på webben, där du också hittar löpande erbjudanden på skor. Du kan samla alla erbjudanden genom att använda ”erbjudandefiltret” här på sidan.

Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du vara bland de första som får meddelande om när det finns erbjudanden och är rea på skor från ECCO och på kläder och utrustning av hög kvalitet.