Fjällräven

Välkommen till vår Fjällräven shop! Här hittar du ett av Sveriges största utbud av Fjällräven med allt från kläder till ryggsäckar. 

per sida
Stigande ordning

Fjällräven är klassisk kvalitet och design

Det tar tid innan ett märke blir klassiskt. För Fjällräven har det tagit 50 år. På 50 år har företaget, grundat av Åke Nordin, gjort sig fortjänta av ett rykte som pålitlig leverantör av utrustning i toppkvalitet och skapat sig en trofast kundkrets, som ger feedback och är nödvändig för ytterligare utveckling av produkterna. 

Hos Fjällräven, är det vigtigt att med bergfast hantverk och det klassiska snitt, som t.ex den klassiska Fjällrävenryggsäcken Kånken är en stark bärare av. De testade material som exempelvis den slitstarka och täta G-1000®, som används i Fjällrävens hyllade byxor och jackor- och faktiskt blev använt i de första tälten! Även om företaget i första hand varken limmar eller laminerar så representerar Fjällräven tält idag något av det yppersta inom sin genre. Här finns några av världens bästa fjälltält i high-tech material, det har fungerat i årtionden, och det fungerar fortfarande!

 

Fjällräven - Svensk hovleverantör

Fjällräven vänder sig till alla, som tycker att det är viktigt med ett solitt hantverk, klassisk passform, mindre radikala färger och design än många av de yngre uttrustningsproducenterna presenterar. Fjällräven har genom många år varit värdesatt av jägare, fiskare, och folk som arbetar utomhus dag efter dag. De är arrangörer av FEM (Fjällräven Extreme Marathon), och stöttar det svenska polarrävsprojekt SEFALO. De intresserar sig mycker för miljövänliga produkter och produktionsmetoder. Sedan 1986 är Fjällräven Svensk hovleverantör.

Fjällräven byxor

Alla som går i naturen vet vilka stora krav det kan ställa på byxorna. Grenar, och törnar kan riva i tyget, så man antingen får ett hål eller lösa trådar som hänger. Lösningen är ett par Fjällräven byxor med  G1000®. Tyget är oerhört slitstarkt och finns i olika tjocklekar oavsett årstid som de skal användas i. Materialet är vindskyddande och med en omgång vax kan det göras vattenavvisande. 

 

Fjällräven ryggsäck

Kånken är en legendarisk ryggsäck som finns i ett hav av färger och storlekar varierar från små Kånken Mini på 7 liter till en Kånken ryggsäck på cirka 16 liter. Den här typ av Fjällräven ryggsäck såg dagens ljus på 70-talet, som en lösning på skolelevers ryggproblem. Det klassiska utseende har hållit sedan dess, och Kånken blir löpande uppdaterad i nya färger. Kånken finns också som Kånken No.2 framställd i det fantastiskt slitstarke G-1000® HD, och utrustat med handtag och andra detaljer i läder.

 

Fjällräven erbjudanden

Eventyrsport är en av Sveriges största återförsäljare av Fjällräven. Vi har ett stort utrval här på webshoppen. På webshoppen hittar du de bra erbjudanden på Fjällräven, genom att filtrera här på sidan. Klicka på Endast Erbjudanden och se vad som är satt till rea.