Keen

56 Varor

Keen är skor i innovativ design med unik passform och komfort. Vi har ett stort urval i sandaler, skor, och kängor till barn och vuxna.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Keen är miljömedvetna

Amerikanska Keen har på rekordtid nått en ledande ställning inom funktionella skor med idéen om Hybrid Footwear som fokus. De innovativa fusioner, mellan till exempel sandaler och vandringskor, har gått hand i hand med ansvaret för kunden, produkten, de anställda och miljön. Därför används en del av överskottet till skyddandet av miljön, och sociala projekter, för även om Keen först och främst suktar efter att lämna ett stort fotavtryck, som en ny måttstock för komfort och funktionalitet, så strävar dem samtidigt efter att det fotavtryck man sätter, gör så lite skada som möjligt. 

Keens innovativa skor har en design, passform och komfort, som man kan leta länge efter. Vi har ett stort urval av  sandalerskor och kängor till både barn och vuxna.

Keen sandaler

När solen skiner från en molnfri himmel, och det är för varmt för skor, kommer en Keen sandal verkligen till sin rätt. Vi har flipflops till varma dagar på stranden och smarta och funktionella sandaler till alla möjliga situationer. Dina fötter kommer älska dig för friheten och den extra ventilation de får. Vi har Keen sandaler till män och kvinnor. 

Keen skor

Keen skor, kännetecknas av ett helt unikt förarbete, kvalitet och komfort. När det samtidigt är bra med plats till tårna, får vi en produkt av högsta klass. Vi har vandringsskor, vardagsskor, och självklart också Keens innovativa hybridsko, som är en korsning mellan en sandal och vardags/vandrings-sko. Några kallar dem för sandalskor. Vi har Keen skor till herrar och damer. 

Keen sandaler barn

Är fötterna glada smitter det av sig på resten av kroppen. Kompromissa därför inte med ditt barns skor. En Keen sandal till barn är av bra kvalitet, slitstark och ger de små fötterna bra stöd, också när tempot högt. Några av sandalerna är utrustade med en skyddande tåhätta, medan andre är designade med fri sikt till tårna. 

Omvårdnad av Keen skor

Impregnering och omvårdnad är viktigt för att förlänga skornas livstid och funktion. Det gäller också dem med membran annars mister dem andingsbarheten. Du kan läsa mycket mere om omvårdnad och impregnering av skor på vår blogg,men kom ihåg att följa anvisningarna som följer med skorna. 

Keen erbjudanden

Är du ute efter ett bra Keen erbjudande? Så använd filtret, som är placerat längre upp på sidan. Filtret, som finns här på sidan visar alla Keen erbjudanden, men du kan också besöka kategorierna med Keen skorKeen sandalerKeen kängor eller Keen till barn, och klicka på endast erbjudanden i filtret. Så blir din sökning mer specifik.