Merrell

82 Varor

Amerikanska Merrell förser Eventyrsport med skor i form utav damsandaler, vardagsskor, och snygga, funktionella och varma vinterkängor.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Merrell till alla aktiviteter

Upplev naturen i starka vandringskängor, vinterkängor, lättviktslöparskor, vardagsskor eller sandaler från Merrell. Merrell har sedan de såg dagen ljus 1981 i Green Mountains, Vermont USA varit en leverantör av kvalitetsskor. Randy Merrell började med att deisgna ett par vandringskängor som Backpacker Magazine beskrev som "De mest bekväma och funktionella kängorna i Nordamerika". Idag är Merrell mer än bara kängor. De designer och producerar allt du behöver från att gå en promenad genom stan till ett äventyr ute i naturen. Företaget har som mål att leverera produkter som är snygga och är bekväma till alla slags aktiviteter. 

Merrell är grönt

Hos Merrell handlar det inte bara om att producera skor, men också om att värna om naturen. Du kanske inte lägger märke till det direkt, men när du öppnar kartogen med dina nya skor, sandaler eller kängor, är inpackningnen gjord av återvinningsmaterial. Samma gäller för pappret som ligger inne i skorna. 

Som hållbar produktionsverksamhet satsar Merrell på grön teknologi. Det är kanske en dyr investering, men det är bra för naturen. 

Merrell skor

Det som en gång började i Green Mountains, Vermont, har nu spridit sig till hela världen. I mer än 26 år har det amerikanska kvalitetsmärke, levererat kvalitetesskor till outdoor entusiaster. Eventyrsport har ett pålitligt urval av Merrell skor, både vandringsskor, vardagsskor, skor till multisport och allt däromkring. Vi har dem till herrar, damer och barn. 

Merrell sandaler

Vi har Merrellsandaler till många ändamål, till exempel, resa, fritid och vardag. Med snygg design och bra kvalitet. Det handlar om terränggående sandaler med stötabsorbering, och extra hålfotsinlägg, Snygga och sportiga sommarsandalar och några av dem är dessutom anitbakteriellt behandlade med Aegis®, för att hålla den värsta lukten borta. Skäm bort dig själv och dina fötter med ett par Merrell sandaler. 

Merrell kängor

Kängor ska inte bara vara bekväma och robusta, de får också gärna ha den riktiga look. Har dina fötter svårt med att hålla värmen? Då kan det vara bra med ett par välisolerande Merrell kängor, där sulan spelar en stor roll. Du kan få Merrell kängor med membran som gör kängan vattentät och andingsbar, och några är också utrustade med stötabsorbering, som hjälper med att avlasta ryggen och förebygger onödig belastning. Vi har många Merell kängor till damer, herrar, och barn.