Osprey

155 Varor

Ospreys ryggsäckar har en fantastisk kvalitet och är utrustade med massor av innovativa lösningar. Här hittar du Osprey daypacks, Osprey vandringsryggsäckar, Osprey bärstol till barn och mycket mer. 

ospray_banner_800x600px_2022

OSPREY

Osprey arbetade tillsammans med den berömda textilproducenten Hyosung för att göra något helt nytt och spännande till marknaden. Osprey använder nytt Bluesign-godkänt Mipan Robic Regenstof från Hyosung i Talon- och i Tempestserien. De är några av de första företagen som använder detta 100% återvunnet, GRS-certifierat och extremt starka nylon.

Standard Talon/Tempest

Talon och Tempestserien innehåller en ventilerande, kroppsnära AirScape™-ryggpanel och ett bröstspänne samt höftbälte som rör sig med kroppen. De är konstruerade med bluesign®-godkänd, återvunnen och riktigt hållbar nylon.

NY Talon Pro/Tempest Pro

Om det är en krävande dagstur eller en snabb övernattning i det fria är Ospreys Talon och Tempest Pro ett riktigt bra val. Med det lätta men slitstarka Nanofly-materialet och den komfortabla ryggpanelen har du en riktigt bra följeslagare med dig på dina krävande äventyr.


Tillbehör till din Talon-/Tempestryggsäck

Från regnskydd till vätskeblåsor. Ospreys stora utbud av tillbehör innehåller allt du behöver till din Talon- eller Tempestryggsäck – oavsett om du reser jorden runt, vandrar bland bergen i Himalaya eller njuter av en skogstur i vandringskängorna. De är de små förberedelserna som kan vara avgörande för de fantastiska upplevelser du får på din resa.

Vi ser närmare på Talon och Tempest Pro-serien – designade för proffs.


Ska du ut på en krävande dagsvandring eller en lätt och snabb övernattning i det fria? Oavsett om du ska på det ena eller det andra är Talon och Tempest Pro-serien redo att ta sig an utmaningen! Det lätta men hållbara Nanofly-materialet håller vikten nere.

AIRSCAPE™ bärsystem: En formgjuten och komfortabel AirScape™-ryggpanel ger en passform som sitter nära kroppen samtidigt som den har god andningsförmåga. En flexibel sele och ett höftbälte i BioStrech låter dig röra dig utan begränsningar.

Lätt och stabiltEn lättviktsserie av ryggsäckar som är designade med fokus på optimal stabilitet vid dynamiska rörelser. Även i den mest tekniska terräng.

NANOFLY material: Vårt Nanofly-material integrerar polyeten med ultrahög molekylvikt (UHMWPE) ripstop och 100D nylon. Detta resulterar i en otroligt lätt textilprodukt med enorm hållbarhet.

News-1-1260x600px

Det viktigaste på varje ryggsäck

Ryggpanelsystemet är det mest avgörande på ryggsäcken. Denna centrala ryggsäcksteknologi hjälper till att bestämma bärkapaciteten, ryggsäckens ventilation och den komfort du kommer känna medan du bär den.

LÄS MER

News-2-1260x600px

Ospreys "All Mighty Guarantee"

Osprey har tillverkat ryggsäckar av hög kvalitet sedan 1974, och samtidigt som de är kända för deras tekniska och hållbara produkter tar de också stora steg mot hållbarhet.

LÄS MER

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Osprey ryggsäckar till många ändamål

Det amerikanska varumärke Osprey gör ryggsäckar, väskor och tillbehör som kan klara alla utmaningar och med mer än 35 års erfarenhet kan du vara säker på, att din Osprey ryggsäck kommer att hålla till allt. Med en väska från Osprey kan du bestiga Mount Everest, ta på storstadssemester, eller packa barnens leksaker när dem ska till mor-och farföräldrar över helgen. Osprey gör väskor till alla behov och det är alltid kvalitet,design,rymlighet och komfort som är i högsätet. 

Osprey ryggsäck

Osprey gör ryggsäckar till såväl vardagsbehov som till längre vandringsturer, men även duffelbags och resväskor till transport. Osprey har också många olika modeller till sport, både till löpning och cykling, där det självklart har tagits hänsyn till ryggsäckens tyngd, så att den passar till varje idrottsgren. Därutöver kommer Osprey ryggsäckar i herr-, dam-, junior och barnmodeller. 

Designade sin första ryggsäck som 16-åring

Passformen på en Osprey ryggsäck är det viktigaste och sedan 2005 är det möjligt att köpa ryggsäckar med formade höftbälten för optimal bärkomfort. För grundaren Mike Pfotenhauer är passformen orsaken till att Osprey överhuvudtaget finns. Som 16-åring designade han sin första ryggsäck- inspirerad av den ryggsäck han som barn var tvungen att använda, men som hade dålig passform. Utöver att sitta bra på kroppen är Osprey Ryggsäckar också designade till optimal rörelsefrihet, så väskan inte är ett störande moment varken på de långa vandringar i bergen eller på de snabba mountainbiketurerna i skogen. 

Sedan den första hemmagjorda ryggsäck, har det hänt många saker. I dag handlar det nämligen också om material, som både är lätta och slitstarka, ventilerade och designade till att kunna användas utan att slitas i stycken. Det är nämligen livstidsgaranti på produkterna, oavsett om den är köpt i 1974 eller igår. Det betyder att Osprey reparerar eller ersätter varan om kvaliteten inte lever upp till standarden. 

Osprey väskor fullspäckade med detaljer

Oavsett vilken Osprey väska du väljer, kommer den alltid kunna fylla behovet, oavsett om det är plats till datorn i skolväskan, vätskesystemet i löparryggsäcken, nyckelfickan i bältesväskan, eller hjulen under resväskan. Osprey väskor är fullspäckade med detaljer, fickor, och justerbara remmar som kan anpassas efter alla användingsområden. 

Det föredragna varumärket bland outdoor folket

Osprey ryggsäckar är prisbelönade för kvalitet, detaljer och bärkomfort, därför är Osprey också ett av de föredragna varumärken, bland outdoor folket. De vadderade axelremmarna, den ventilerande ryggsidan, den ljusa insidan som gör väskan ljus och lätt att se i, de smarta klicksystem och elastiska inlägg, är blott några av egenskaperna, som betyder att Osprey ryggsäckar är gångbara i alla situationer. Osprey är god kvalitet, där man får riktigt mycket för priset. 

Hållbara produkter

Kom ihåg att se efter Osprey erbjudanden hos Eventyrsport.se. Osprey gör dessutom inte bara väskor, men massor av tillbehör- allt från vätskesystem till solskärmar. Med en Osprey ryggsäck kan du med gott samvete njuta av naturen på din aktiva semester, för under produktion och vid val av material till ryggsäckarna tar man hänsyn till både hållbarhet, miljömässiga och sociala förhållanden. Därför stöttar du både planeten samt en räcke välgörenhetsprojekt som Osprey stödjer via deras hållbara profil när du köper en Osprey produkt.