Outwell

98 Varor

Det danska märke Outwell är ett av de absolut ledande på världsmarknaden när det gäller campingtält och- utrustning. Tält från Outwell kan fås i alla storlekar och är fullspäckade med detaljer som gör campinglivet roligare. Outwell har också ett stort utbud av campingmöbler och annat tillbehör.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Outwell tält

Bakom Outwell står Oase Outdoor, som är det danska modersällskap för tre av Europas ledande tält-och campingvarumärken. Easy Camp, Outwell och Robens. Outwells mål är att säkra fantastiska campingupplevelser, för hela familjen. 

Campingturen och naturen avnjuts bäst om utrustningen fungerar. Därför är Ouwell konstant igång med att utveckla nya innovativa tält och campingutrustning. Det föregår bland annat via dialog med kunderna. Exempelvis är det fokus på optimal komfort, de bästa materialen, och att utrustningen är praktisk, och lätt att använda. Dessutom ska ett Outwell tält uppfylla stränga kvalitetskrav, vilket innebär laboratorietest och test i vind- och regnsimulatorer. Varje tält kontrolleres också för defekter innan det packas in. 

Innovativa tält

Outwell har stått bakom en räcke nyskapelser. De var först med att lansera filtar och tältunderlag, som gör campingupplevelsen mer behaglig. Filtarna isolerar och tältunderlaget skyddar botten från att komma i direkt kontakt med marken. Det förlänger tältets livstid. 

I 2012 lanserade Outwell tält med tonade rutor som skyddar mot solen. I avdelningen för uppblåsta tält, kan vi nämna Ouwells One-Go Inflation Technology, där tältet pumpas upp via en ventil. Det är alltså inte nödvändigt att flytta pumpen från rör till rör. Är olyckan frmme och det går hål på ett av rören, är det möjligt att isolera var och en av de lodräta rören, så man undviker att hela ramen töms på luft. Det gör en reparation mycket lättare. 

Tältstorlekar från Outwell

Vi har olika storlekar för campingtält, 2-4 personerstält, 5-6 personerstält, familjetält och pop-up-tält. Outwell tält är ofta byggda som kupoltält,eller tunneltält i olika varianter, t.ex. de innovativa tält som sjävla pumpas upp i löpet av få minuter. Så du kan använda tiden till annat. 

Outwell campingmöbler

När man campar, är det praktiskt med extra utrustning, som bord, stolar och kanske en hopfällbar garderob. Eller en hopfällbarsäng till dig som inte har lust att sova nere på marken? Extra utrustning tar naturligtvis lite mer plats, men kan göra campinupplevelsen större.

Outwell tälttilbehör

På tältningsturen har du använding av en ordentlig gummihammare till att hamra tältpinnarna in med, och en krok till att dra ut dem med efter turens slut, så att du inte överbelastar fingrarna. I kategorin Outwell tälttillbehör, har vi mycket av annan utrustning som t.ex uppladningsbara lampor, och pumpar.