Softshell

Här under hittar du ett stort urval av softshelljackor för män. Softshell skyddar mot vatten och vind. Vi har modeller som passar alla årstider. Du kan också klicka vidare för att se våra sommarjackor, vindjackor och anoraker.

  per sida
  Stigande ordning

   Softshell

   När är du egentligen ute i porlande regn i längre tid? Softshelljackor klarar korta, kraftig regn utan att vara 100% vattentäta. Ofta är det faktiskt en fördel att softshelljackor andas och därför kan transportera svett mer effektivt jämfört med en vattentät skaljacka. Den kan nämligen vara för tight, så att du blir fuktig inifrån när tempot och svettproduktionen stiger. Det gäller när du åker skidor, springer, cyklar och är aktiv.

    

   Från vindjackor till Windstopper®

   Begreppet softshell omfattar många olika jackor anpassade till aktivitet, så som jackor för klättring, cykeljackor, lättare vindjackor eller löparjackor. Gemensamt för jackorna är att dem är mycket vindtäta och andas effektivt. Några består av ett vindtätt material medan andra har ett membran som t.ex. Windstopper® inbyggt. Dessa är 100% vindtäta.

    

   Softshelljacka med membran

   Windstopper® är ett 100% vindtätt membran, som ofta finns på fleecejackor och softshelljackor – faktiskt även i en del stickade tröjor. Det reducerar inte jackans ventilationsförmåga avsevärt, utan gör den istället mycket användbar under stora delar av året.

    

   Softshell för män

   En softshelljacka för herrar passar även utmärkt till skidåkning och snowboardåkning, där nederbörden är minimal och svettproduktionen hög. Vi tillhandahåller jackor från märken som Vaude, Fjällräven, Haglöfs och Didrikons.

    

   Softshelljacka erbjudanden

   Eventyrsport har massor av softshelljackor i snygga färger med praktiska detaljer. Se våra aktuella softshell erbjudanden här eller besök vår Outlet.

   Softshelljackor för damer

   Vi har självklar också softshell för kvinnor. Vi tillhandahåller allt från högteknologiska softshelljackor till lite mer simpla, men fortfarande praktiska softshelljackor som kan användas till vardags. Om du springer eller cyklar kan vi erbjuda tunna och lätta modeller, vi har naturligtvis också lite mer robusta softshelljackor. Se vårt urval softshell för damer eller klicka dig vidare in på några av våra populäraste märken här: Fjällräven, Haglöfs och Didriksons.

    

    

   Se också:

   Fleece Herrar
   Tröjor
   Vestar
   Löparkläder
   Cykelkläder