Vinterstövlar till herrar

4 Varor

Här hittar du varma vinterkängor för herrar. Många modeller har varmt foder och vattentäta membran som t.ex. Gore-Tex®. Du hittar märken som KEEN, Haglöfs, Hanwag, ECCO.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Vinterkängor för herrar

Under vintern, när det börjar bli riktigt kallt är det tid för varma vinterkängor som håller snö, slask och kyla ute. Eventyrsport har ett stort urval av vinterkängor för män och vi förhandlar endast kängor av hög kvalitet som håller för väder och vind och som håller dina fötter torra.

 

Tättsittande som samtidigt andas

Ett bra membran håller fötterna varma under kalla dagar. Gore-Tex®, som ofta används i kängor är ett patenterat system som tillåter fötterna att andas samtidigt som det håller fukten utifrån borta. Vinterkängor för herrar ska kunna andas så att fukten eller svetten från fotsulorna kan komma ut. Med Gore-Tex® uppnås både en god ventilation och vattentäthet. Andra typer av membran som t.ex. KEEN.DRY garanterar också varma fötter vintern igenom.

 

Köp hållbara vinterkängor för män

Vinterkängor för män, i god kvalitet är en bra investering som håller länge. Det viktigaste när man är ute i kylan är faktiskt varma och torra fötter. Skomärken som Keen, Haglöfs, ECCO, Hanwag och Wolverine finns på Eventyrsports hemsida, och du hittar alltid kängor för män i olika modeller, färger och passformer. Gemensamt för de produkter vi säljer hos Eventyrsport, är just den goda kvaliteten och en god hållbarhet.

 

Strumpor

När du är på jakt efter vinterkängor, glöm inte strumporna. Det är en bra idé att kika efter strumpor i ull, då detta värmer mycket bättre och transporterar svett mycket mer effektivt än bomullsstrumpor, som många använder till vardags. Ull isolerar även när det blir blött i motsats till bomull som bara blir kallt och hårt.

 

Impregnering

Impregnering är viktigt för dina skor. Om du impregnerar ordentligt och rengör samt underhåller då och då, håller skorna längre. Om du har vinterkängor med membran, så slutar det med att andas om du inte impregnerar ordentligt. Om det är lika blött på yttersidan som innersidan av ett membran kan det inte transportera vätskan någonstans.

 

Impregnering motverkar även vägsalt att fästa på skorna och ge fula ränder, till en viss grad.

 

Hos Eventyrsport hittar du ett stort urval av miljövänliga skötselprodukter från Granger's.

 

Vinterkängor för herrar

Vinterkängor för herrar får gärna ha membran, vilket håller klimatet runt fötterna bra, men en vinterkänga för herrar får självklart också vara snygg och modern. På denna sida hittar du alla typer och komfort kan absolut förenas med utseende. Vi har kängor i många olika färger och designs. Många är mest anpassade till vardags användning, medan andra är mer tekniska och passar vandringsturer. Utforska vårt stora utbud och hitta dem som passar dig och det dem ska användas till. Om du har frågor angående storlekar, kan du alltid ringa till Eventyrsports Kundservice eller kika in i butiken. Våra medarbetare är alltid redo att hjälpa dig.

 

Vinterskor för män

Vinterskor eller vinterkängor för män? Vissa kallar kängor för skor, men kängor skiljer sig från skor genom att dem är högre och täcker vristerna. Så om du letar efter vinterskor, men menade vinterkängor för män, så har du kommit rätt.

 

Herrvinterkängor från alla kända märken

I Eventyrsports stora sortiment hittar du kända märken som Salomon, Merrell, Teva, La Sportiva med mera. Oavsett om du letar efter varma vinterkängor till en tur i stan, skidresan eller skogen, så kan du alltid hitta herrkängor av hög kvalitet här.