Skidunderställ

Här hittar du varma skidunderställ för kalla dagar och för både slalom och längdåkning. Vi har bl.a. skidunderställ i merinoull och polyester, och det finns underställ för både vuxna och barn.

  per sida
  Stigande ordning

  Bra och varma skidunderställ till hela familjen

  Letar du efter sköna och varma skidunderkläder har du kommit till det rätta stället.

  Vi har ett bra utbud av skidunderställ i merinoull och syntetmaterial, och de finns både för damerherrar och barn.

  Våra skidunderställ kommer från märken som Icebreaker, Helly Hansen, Ulvang och Odlo.

  Höj värmen i kylan  

  Långa dagar i skidbackarna och snön kan vara en fantastisk upplevelse, men bara om kroppen inte håller på att förvandlas till en istapp. För att få en bra upplevelse krävs det varma kläder, och här spelar innerlagret, d.v.s. skidunderstället, en viktig roll.

  I vårt sortiment här på sidan hittar du en hel del skidunderställ i ull, närmare bestämt merinoull, och det finns det en god anledning till. Ull har många bra egenskaper, där det bl.a. kan nämnas att ull kan ta upp en stor mängd fukt och därför kan hålla dig varm, även om ullplagget blir vått. Det kan vara en stor fördel i samband med t.ex. längdskidåkning, där du lätt kommer att svettas när du stakar dig uppför backarna.

  Dessutom har ull också den stora fördelen att det verkar temperaturreglerande, så din kroppstemperatur hålls någorlunda konstant.

  Om du är en av dem som tänker att skidunderställ i ull måste vara en kliande mardröm finns det hjälp. Våra skidunderställ i merinoull kommer nämligen vara komfortabla för de allra flesta, då merinoull har mycket tunna fibrer. Därför kommer man vanligtvis uppleva merinoull som mjukt och skönt, även när man har det tätt mot huden.

  Du kan läsa mer om (merino)ull här.

  Om du inte vill ha ett skidunderställ i ull finns det andra möjligheter, då vi också har skidunderställ tillverkade i syntetiska material, t.ex. skidunderställ i polyester.

  Som utgångspunkt ger ett skidunderställ i syntetiska material bättre svettransport än ett skidunderställ i ull, men det kommer däremot i regel lukta snabbare än ullkläder.

  Bland våra skidunderställ för vuxna och barn hittar du både undertröjor och underbyxor, liksom vi även har skidunderställ som set. Underställen finns i flera olika designer och färger, bl.a. har vi skidunderställ med och utan polokrage och underställ med och utan dragkedja.

  Köp skidunderställ på rea

  Köp skidunderställ på rea till ett extra bra pris genom att klicka här, så du får en samlad översikt över våra aktuella erbjudanden på skidunderställ.