Fleecetröjor och fleecejackor

Här hittar du vårt stora utbud av snygga, varma fleecetröjor, -jackor och -byxor för barn och vuxna. Fleece i många tjocklekar och strukturer, tekniska modeller för sport och vandring och helt enkla för vardag.

  per sida
  Stigande ordning

  Klä dig varmt med mjuk fleece

  Hackar du tänder vid tanken på blåsiga höstdagar och kalla vintermånader? Med sköna fleecekläder är du väl skyddad mot kyla och blåst.

  Vi har ett stort utbud av fleecetröjor, fleecejackor, fleecebyxor och fleecehoodies för alla åldrar.

  Materialet för alla tillfällen

  För kyliga vår- och sommarkvällar, för det blåsiga höstvädret eller snöfyllda, kalla vintermånader. Fleece passar utmärkt till allt, för det är både mjukt, behagligt och isolerar bra mot kyla.

  I vårt utbud här på sidan hittar du fleecetröjor, fleecejackor och fleecebyxor, och det finns många olika varianter att välja mellan. Vi har bl.a. både tunna och mera värmande, tjocka fleecetröjor och -jackor med foder. 

  Bland våra tröjor hittar du modeller med hög krage och utan huva, men vi har också flera fleecehoodies. En fleecehuvtröja passar t.ex. rätt bra för skid- och snowboardåkning. 

  Fleecekläder är på det hela taget lämpliga för diverse fysiska aktiviteter och friluftsliv, då fleece är slitstarkt och snabbtorkande och även fungerar riktigt bra som en del i lager-på-lager-användning.

  I vårt sortiment hittar du även enstaka fleecebyxor för vuxna och barn, och de är både mjuka, sköna och varma att ha på.

  Många av kläderna här på sidan är tillverkade av återvunna material, och flera av produkterna är märkta med bluesign®, som är den mest strikta miljöstandarden på marknaden.

  Fleecekläder på rea

  Köp fleecekläder och spara pengar!

  Vi har ofta bra erbjudanden och rea, och genom att bara klicka här eller använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan kan du se en samlad översikt över de erbjudanden på fleecejackor, -tröjor och -byxor som finns just nu.