5-6 personer

30 Varor

Här hittar du de riktigt stora tälten, som oftast gör sig bäst för att stå på samma ställe i flera dagar. Det är en lätt och billig lösning på en familjesemester och har massor av plats, flera sovkabiner, och massor av campingfunktioner, som speciellt Outwell är en garanti för. 

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Tält för 5 eller 6 personer 

De stora, rymliga tälten för 5 personer eller tält för 6 personer är perfekta när hela familjen vill ge sig ut i naturen och uppleva alla de spännande äventyr den har att erbjuda. 

På Eventyrsport har vi ett brett utbud av funktionella tält med plats för fem och sex personer, perfekta för semestrar, campingresor eller några dagars vistelse på en livlig och vacker campingplats. 

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av 5-personers tält och 6-personers tält från populära märken som Outwell, Robens, Easy Camp, Nordisk och Vaude. 

Ett rymligt och funktionellt tält för 5 och 6 personer är det perfekta familjetältet, men det är också mycket lämpligt för en stor grupp vänner eller scouter på läger, eftersom de stora tälten ofta är uppdelade i flera kabiner som kan användas eller tas bort efter behov. Det viktigaste är dock det gemensamma området som binder ihop tältets inredning och ger plats för familjemys, brädspel och annan underhållning. 

Den generösa platsen gör tälten idealiska för en mängd olika utomhusaktiviteter, vilket ger dig en enorm frihet att ge dig ut på precis den resa du helst vill. Du kan hitta inspiration till ditt nästa spännande äventyr på bloggen. 

Stora tält med smart design 

De rymliga och smarta 5- och 6-personers tälten med plats för både små och stora familjer är utformade för att möta alla behov som man kan ha i ett hem borta från hemmet. 

De flesta stora tält är utrustade med stora fönster, fast botten i uppehållsrummen och en bred ingång för förvaring av utrustning eller kanske till och med matlagning och avkoppling om vädret visar sig från sin blöta sida. 

Stora fönster, gardiner, ventilation, fickor och många andra detaljer bidrar till en trevlig semester. Du behöver bara koncentrera dig på att njuta av naturen i området, leka spännande spel och utforska slingrande skogsstigar eller laga en festmåltid under öppen himmel. 

Ett rymligt 5-6-mannatält är ett bra tält för hela familjen som behöver mycket utrymme att sova och vistas i, men det är också fullt möjligt att vara färre personer i ett stort tält - då finns det extra utrymme för utrustning, avkoppling och packning. Om du letar efter ett något mindre tält kan du t.ex. kolla in vårt utbud av mångsidiga och rymliga 4-personers tält. 

Om du är nyfiken på vad du ska tänka på när du väljer ditt tält kan du läsa mer i vår omfattande tältguide. 

Se även vårt utbud av: 

 • Familjetält 

 • Campingmöbler 

 • Tälttillbehör 

 • 1-2 personers tält 

 • 3-4 personers tält