Verktyg och knivar

65 Varor

Kniven är ett av våra äldsta verktyg, som du har användning för på de flesta resor. Vi har ett stort utval av knivar och multitools från världens förande producenter som bl.a. Leatherman®, Gerber och Wenger.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Verktyg och knivar till turerna

Om du är ute i skogen, på fjället eller ett annat ställe i naturen är det viktigt att du har de rätta verktygen med dig.

Hos Eventyrsport har vi ett bra urval av diverse multiverktyg och knivar så att du aldrig har för lite utrustning med oavsett om du är på en längre tur eller är på äventyr i trädgården.

Multiverktyg: verktyg som kan lite av varje

Multiverktyg är som en liten verktygslåda som du kan ta med och som ser till att du har alla nödvändiga redskap nära tillhands.

Hos Eventyrsport har vi många olika multiverktyg: Det finns de lite enklare varianterna med bl.a. en fil, sax, kniv och pincett men även de mer utvidgade multiverktygen som ser till att du har en mindre maskinfabrik med dig. I dessa finns funktioner som avbitartång, trådsax, linjal och öppnare.

Vi säljer bl.a. multiverktyg från välkända Leatherman och Gerber.

Bra knivar och yxor

Turer i naturen kräver ofta en bra kniv eller yxa och du kan naturligtvis hitta båda hos Eventyrsport.

Om du behöver en kniv eller en dolk till att snitta grenar, skära kött till vildmarksgrytan eller något helt annat så har Eventyrsport ett stort urval av knivar och dolkar av hög kvalitet. Titta t.ex. på de handgjorda kvalitetsknivarna från svenska Karesuandokniven som verkligen vet vad bra hantverk är.

När det ska huggas ved till lägerelden eller kaminen är det viktigt att ha en solid yxa som ligger bra i handen. Vi har bl.a. kvalitetsyxor från Gerber, Karesuandokniven och Gränsfors.

Fällkniven till fickan

En fällkniv eller en fickkniv är riktigt praktisk eftersom den kan fällas ihop och därför passar i fickan. Bladet på kniven kan antingen vara slätt eller taggat och skaftet är oftast i trä eller plast.

Idag har alla fickknivar en försiktighetsåtgärd som gör att den inte slår ihop över dina fingrar.

Eventyrsport säljer bl.a. fällknivar från märken som Karesuandokniven, Opinel och Gerber.  

Se även: