Byxor

106 Varor

Här hittar du byxor till barn: skidbyxor, regnbyxor, fleecebyxor och byxor till vandring och vardag. Didriksons, Isbjörn och Vaude. Välj evt. en underkategori eller ett märke.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Smarta fritidsbyxor och shorts till barn

Hos Eventyrsport hittar du byxor till skidåkning, vinter, regn och kalla dagar samt byxor till vandring och vardag. 

Skidbyxor till barn

Barn och snö är en härlig kombination, men de skal såklart vara ordentligt påklädda. Hos Eventyrsport hittar du skidbyxor till barn, så är de redo för den vita vintervärldens utmaningar. 

Isoleringsförmåga

Något av det viktigaste är att barnens skidkläder är varma. Små barn kan inte säga till när de blir kalla, på samma sätt som vuxna kan. Men inte ska man låta lite kyla förstöra leken! En viss del isolering i skidkläderna är därför en bra idé, så kan man komplettera med fler eller färre lager under, beroende på temperatur. Bra underställ är ett måste i vilket fall som helst.

Vattentäthet

När barnen rullar runt i snön är det naturligtvis en del snö som fastnar på kläderna, därför är det ju smart om snön inte gör skidkläderna fuktiga när den smälter. Fuktiga kläder är både kallt och tungt, så vattentäta skidkläder med god ventilerande förmåga rekommenderas. Se till så att det är svårt för snön att komma in under skidkläderna f.ex. med hjälp av snölås i skidjacka och -byxor, en buff och bra vantar. För de minsta är en overall det bästa.

Lekutrymme

För att barnen ska kunna röra sig obehindrat på åkturen i pulkabacken, i skidskolan eller när de bygger en igloo med kompisarna behövs lite extra plats, se därför till att ytterkläderna ikke sitter för tajt. De ska däremot inte heller sitta så löst att de fladdra och därmed utgöra en risk för att barnet fastnar i något.

Regnbyxor till barn

I den svenska vardagen är regnbyxor ett måste. De minsta trivs bra i de kraftigare regnställen i gummi medan de äldre barnen oftast föredrar lättare material som sitter snyggt.

Fritidsbyxor till tjejer och killar

Dessa typer byxor är sydda i mycket slitstarkt och snabbtorkande material och byxorna har ofta avtagbara ben, såkallade zip off byxor. 

De bästa märkena inom barnbyxor 

Hos Eventyrsport har vi byxor från ledande outdoormärken som Didriksons, Isbjörn, Fjällräven och Vaude, och vi har alltid ett eller flera bra erbjudanden.