Vanliga frågor

Laddar...

 


 

Kontaktinformation

Eventyrsport

Tel.: 08-446 890 20
Vardagar: 11.00 - 15.00

E-post: kundservice@eventyrsport.se

 


 

 1. Leverans - hur snabbt mottager jag min beställning?
 2. Kan jag ändra på innehållet i min order - eller ändra adress?
 3. En vara är slutsåld - får ni den på lager igen?
 4. Kan ni hjälpa mig med att hitta rätt storlek - är varan stor i storleken?
 5. Jag vill gärna ha mer information om en vara
 6. Orderbekräftelse - jag har inte mottagit en orderbekräftelse?
 7. Hur kan jag följa min order - Track'n'trace?
 8. Returer - ångrat köp/fel färg
 9. Returer - defekt vara/reklamation?
 10. Kan jeg byta en vara jag köp i Eventyrsports webshop i en av Eventyrsports butiker?
 11. Rabatt till föreningar
 12. Har ni en butik?
 13. Hvordan fungerar prisgarantin? 
 14. Andra frågor

 

1) Leverans - hur snabbt mottar jag min beställning?
När du köper en vara hos Eventyrsport.se, skickar vi varan samma dag ifall beställningen är gjord innan kl. 15:00 måndag till torsdag, eller fredagar innan kl 14:00. Oftast är varan framme redan efter 2 vardagar, men det kan ta upp till 4 vardagar beroende på hur mycket posten har att göra.

 


2) Kan jag ändra innehållet i min order - eller byta adress?
Du kan ändra på din order om vi inte hunnit packa dina varor. Du ska därför snarast kontakta kundservice på tlf.: 08-446 890 20 med din ändring. Vi kan inte garantera att vi kan ändra på din order om din vara är packad och är klar att skickas. Vi kan inte skicka varor som inte har blivit betalda. 3) Kan ni hjälpa mig med att hitta rätt storlek - är varan stor i storleken?
Kundservice kan tyvärr inte svara på om en vara är stor eller liten i storleken. Det beror också på om du är stor eller liten i storleken och det är därför en alltför komplicerad fråga för att kundservice ska kunna svara på den. Köp den storlek som du brukar köpa, du kan alltid returnera varan eller få bytat den till en annan storlek. 4) Jag vill gärna ha mer information om en vara 
Vi strävar efter att skriva så mycket om produkterna som möjligt i webshopen. Om du vill ha mer teknisk information kan du skriva till , så kan vi se var din paket är. Om du har valt "leverans till en Eventysport.dk butik" kan du ringa till den butik som du har valt och få reda på när din paket kommer. Du kan även se ditt Track & Trace nummer. Om det står "levererad" så har paketen kommit till butiken. 

 


7) Retur - ångrat köp/ fel storlek

Om du ångrar ditt köp från Eventyrsport.se ska du blot anvenda din returlabel, och fastsætte på paketet och skicka os retur

Du har alltid 365 dagars returrätt (öppet köp) på varor köpta på Eventyrsport.se, från den dagen som du mottar varan.

Du kan skicka tillbaka ditt paket till webbshoppen gratis med returetiketten som ligger med i paketet. Har du tappat bort din returetikett kan du hämta en ny på vår hemsida via länken 

https://www.eventyrsport.se/returlabel. 

Fyll i formuläret och du mottager en returfraktsedel på din mejl


 
 Eventyrsport A/S

 Att: Kundservice

 Sletvej 50B

 8310 Tranbjerg

Danmark8 Reklamation - defekt vara/reklamation


Om du olyckligtvis skulle få levererat en defekt vara från Eventyrsport.se, eller om din vara går sönder i garanti-perioden, ska du skicka varan retur med en utförlig beskrivning av felet/problemet, kvitto på varan och kvitto på frakthandlingar till: 


 
Eventyrsport A/S
Att: Kundeservice
Sletvej 50B
8310 Tranbjerg
Danmark


9) Kan jag byta en vara som är köpt på Eventyrsport.se i en av Eventyrsports butiker? 


Du kan byta alla varor du köpt online, även i din lokala Eventyrsport butik. Du ska endast ta med kvittot. Du kan både byta varan och få pengarna återbetalda inom 14 dagar, efter de köpvillkor som gäller på Eventyrsport.se. Se köpvillkor nedanför.

 


 


10) Hur fungerar er prisgaranti?

Med Eventyrsports prisgaranti kan du alltid känna dig trygg med ditt köp. Den betyder att om du hittar en identisk vara billigare ett annat ställe i Sverige så skicka dokumentation till kundservice på https://kundeservice.eventyrsport.dk/hc/sv-se/requests/newså matchar vi priset. Vår prisgaranti gäller i 14 dagar från köpsdatumet. Prisgarantin gäller inte om varan har blivit beställd speciellt till dig och inte ingår i vårt sortiment eller om varan är annoncerad med "begränsat antal", "lagerrensning", "utförsäljning" eller liknande. 

 

11) Andra frågor?

Du kan alltid kontakta Eventyrsport.se's kundservice på:  

 

Du kan även skriva ett mail till oss på eller kontakte os på telefon

https://kundeservice.eventyrsport.dk/hc/sv-se/requests/new


Vi strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt och ge dig bästa möjliga service. Ring eller skriv till oss, så svarar vi så snart som möjligt.