Handskar och vantar

34 Varor

Våta och kalla händer är jobbigt även för barn, så hitta ett par bra och varma barnhandskar eller barnvantar här. Vi har flera olika modeller till pojkar och flickor, bl.a. vattentäta vantar och handskar samt vantar som kan sättas fast på kläderna, så de inte kommer bort. 

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Hanskar och vantar för kalla dagar för pojkar och flickor

Ska barnen ut till lekplatsen, på promenad med förskolan eller kanske tumla i snön?

När hösten och vintern lägger sig över landet behövs ett par bra handskar eller vantar till barnen när de ska vara utomhus.

Här hos oss hittar du handskar och vantar för pojkar och flickor, och i vårt utbud har vi bl.a. märken som Hestra, Kombi och Didriksons.

Slut med kalla fingrar!

”Vilken kall liten hand” lyder det i en opera, men familjens yngsta ska helst inte frysa om fingrarna. Därför är det viktigt med ett par ordentliga barnvantar.

I vårt sortiment hittar du barnhandskar och barnvantar som passar för såväl vardagsbruk som skidåkning.

Ofta kan det vara en fördel med ett par barnvantar, då de som regel värmer mer än ett par handskar, helt enkelt eftersom fingrarna ligger ihop och därmed värmer varandra. I gengäld blir det lite mindre rörelsefrihet än i en handske. Fundera därför på om ditt barn lätt fryser om fingrarna och därför får störst glädje av ett par vantar för barn, eller om det är viktigare att fingrarna kan röra sig normalt.

Bland våra vantar för flickor och pojkar har vi modeller tillverkade i syntetmaterial, men det finns också stickade ullvantar för barn. Vi har dessutom många vattentäta vantar och handskar för barn, så barnen kan leka fritt i både regn och snö utan att behöva tänka på om de får blöta fingrar. Flera av vantarna har reflexdetaljer för extra säkerhet.

När du köper barnhandskar och barnvantar är det värt att hålla koll på detaljer som gör vantarna extra bra. Det är t.ex. en riktigt bra idé att gå efter ett par barnvantar med uttagbart foder, så vantarna lättare kan torkas.

För att se till att handskarna eller vantarna blir kvar där de ska vara kan du också se efter om de har så kallade handcuffs. De fungerar som ett slags armband som sätts runt handleden, så vantarna inte kommer bort någonstans. Vi har flera modeller med inbyggda handcuffs, men annars går de även att köpa till.

I vårt sortiment hittar du modeller i olika, fina färger så det finns garanterat en vante för varje flicka och pojke.