Regnkläder barn

Här hittar du regnkläder till barn. Det finns lätta modeller med bra ventilation till de lite äldre och kraftiga regnställ i gummi till de små, som tycker om att leka i vattenpölar och tycker att det är spännande med lera. Glöm inte gummistövlarna.

per sida
Stigande ordning

Regnkläder till barn

Dina barns regnkläder ska kunna stå emot lite av varje och klara att bli smutsiga av lera från vattenpölar eller från skogen. Hos Eventyrsport hittar du kraftiga regnställ i gummi, i alla regnbågens färger, till de minsta och vi har också lättare modeller till de lite äldre barnen. Om du väljer ett set, eller hellre vill köpa byxor och jacka separat är helt upp till dig. 

 

Regnkläder till barn från de bästa märkena

Våra regnkläder till barn kommer från Didriksons, Ticket to Heaven och Isbjörn.

 

Vandtäthet

Om ditt barn leker mycket utomhus på dagis eller av andra skäl är mycket ute, oavsett väder, borde du se efter regnkläder med en vattenpelare på minst 8.000 mm. Framförallt om barnen kryper runt, eller sitter på våta saker, krävs det en relativt hög vattenpelare. Är regnkläderna också ventilerande, är det goda förutsättningar för att få ett någorlunda torrt och glatt barn hem.

 

Se även:

Gummistövlar