Skolväskor till barn

Se vårt stora utbud av skolväskor och pennfodral för barn här. Det finns både väskor till de små och de lite större barnen, och med många snygga färger och designer finns det både en skolväska och ett pennfodral för varje tjej och pojke.

  per sida
  Stigande ordning

  Snygga skolväskor för tjejer och killar

  Letar du efter barnets första skolväska eller är skolväskan på väg att slitas ut?

  Här på sidan hittar du ett stort utbud av bra skolväskor och pennfodral för tjejer och killar.

  Våra skolväskor och pennfodral för barn kommer från märken som Fjällräven, Haglöfs och Lego Bags.

  När klockan ringer in

  Det är en ganska speciell dag – både för föräldrar och barn. Den allra första skoldagen. Det är fjärilar i magen, stora förväntningar och så ska det naturligtvis också finnas en bra skolväska på ryggen.

  I vårt utbud här på sidan hittar du skolväskor för barn, och det finns både något för dig som letar efter barnets första skolväska och för dig som letar efter en skolväska till lite större barn.

  Med flera olika modeller finns det goda möjligheter att hitta en skolväska, oavsett om du letar efter en som bara ska innehålla ett mellanmål och lite dricka till de minsta skolbarnen, eller om du ska ha en modell som har många fack, flera justeringsmöjligheter och mera fokus på ergonomisk passform.

  Det finns flera fina färger att välja mellan, så det finns garanterat en skolväska för varje pojke och flicka. Dessutom hittar du modeller som är bluesign®-certifierade. bluesign är en mycket sträng miljöstandard som bl.a. säkerställer att användningen av onödiga kemikalier i tillverkningen av produkten noga kontrolleras.

  Här på sidan hittar du också pennfodral för barn, så det är ordning och reda på pennor, suddgummin och linjaler under skoldagens gång.

  Det finns modeller i vanliga enkla färger, men också pennfodral med lite mer färg och/eller med fina motiv. Precis som med skolväskorna finns det därför goda chanser att hitta ett pennfodral för alla pojkar och flickor.

  Köp skolväska och pennfodral till ditt barn på rea

  Ska det inhandlas ny skolväska eller nytt pennfodral? Varför då inte se efter om det finns pengar att spara genom att klicka här? Du får då en samlad överblick över våra erbjudanden på skolväskor och pennfodral till barn.