Softshelljacka till barn

Här hittar du mjuka och allsidiga softshelljackor till barn, som flickor och pojkar älskar att gå i större delen av året. Våra softshelljackor är mer eller mindre vind- och vattenavvisande och många har stretch.

  per sida
  Stigande ordning

  Behagliga softshelljackor till barn

  Saknar familjens yngsta medlemmar en bra jacka som kan användas till lite av varje? Ta då och kolla här på sidan, där du hittar vårt utbud av softshelljackor till pojkar och flickor.

  Våra softshelljackor för barn kommer från märken som Didriksons, Reima och Lego Wear.

  På med den mjuka jackan

  När barnen ska vara ute under öppen himmel ska de självklart vara rätt klädda. Då är en softshelljacka för barn ett bra val, då de flesta softshelljackor både är vind- och vattenavvisande. Samtidigt har de i regel mycket hög andningsförmåga, så barnen verkligen kan röra sig fritt på lekplatsen eller på skogspromenaden, utan att insidan på jackan blir våt och fuktig.

  Eftersom softshelljackor är gjorda i ett mjukt och ofta elastiskt material finns det goda möjligheter för barnen att kunna röra sig fritt i jackorna. Det gör också att softshelljackorna för barn är väldigt användbara för fysiska aktiviteter, t.ex. löpning, cykling eller skidåkning.

  I vårt utbud av softshelljackor för pojkar och flickor hittar du många modeller med avtagbara huvor och bra anpassningsmöjligheter. Våra barnsoftshelljackor finns i fodrade varianter såväl som i varianter helt utan foder.

  Softshelljackorna för barn finns i flera fina färger, och det finns garanterat en softshelljacka för alla killar och tjejer.

  Erbjudanden på softshelljackor till barn

  Om du både letar efter en snygg softshelljacka för pojkar och flickor och ett bra erbjudande, kolla då våra aktuella erbjudanden i ”erbjudandefiltret” eller genom att klicka här.

  Har du några frågor om våra softshelljackor till barn är du alltid välkommen att kontakta oss.