Vårjackor & höstjackor till barn

Barnens vår- och höstjackor ska ge extra värme när sommaren lider mot sitt slut. När mornarna börjar kännas lite för kalla för att vara utan ytterkläder. Då kan familjens yngsta fortfarande nöja sig med tunna tröjor när de är inomhus.

  per sida
  Stigande ordning

  Vi har bra höst- och vårjackor för barn

  Med en bra höst-/vårjacka till barnet är det mycket lättare få på ytterkläderna när barnet ska vistas utomhus. Dessa sköna jackor sitter bra och kan se till att ditt barn inte blir kallt en tidig höstdag eller sen vårdag då solen inte värmer särskilt mycket.

  Under de dagarna är det särskilt kyligt på morgonen och då är det skönt att ha med en höst- och vårjacka. Vid eftermiddagstiden när temperaturen stigit igen så ska jackan inte vara stor och otymplig, och våra höst-/vårjackor för barn tar inte mycket plats när de packas ner. 

  På så sätt är det lätt att få rum med jackan i väskan eller så kan den knytas kring midjan. Då blir vardagens utmaningar med ytterkläder enkelt avklarade.

  I vårt sortiment finns både höstjackor och vårjackor för barn som föredrar klara och lysande färger, men också mera neutrala versioner för de barn som föredrar det.

  De dagar då höst-/vårjackan blir för kall kan du enkelt komplettera med en fleecetröja eller ett annat lätt mellanlager. Då täcker det bra mot kyla. Skulle det bli riktigt dåligt väder och den jacka du har valt till ditt barn inte är av det vattentäta slaget, så är det inget problem att sätta en regnjacka ovanpå. Då hålls alla element långt borta från kroppen. Både kyla, blåst och regn.

  Du kan använda våra produktfilter för att sortera varorna så du eventuellt bara ser de modeller som är anpassade för pojkar eller flickor. Vissa tillverkare gör olika versioner eftersom det under tonåren ofta är skillnad på hur kläder ska sitta på en pojke eller flicka.

  Produktfiltret kan också användas för att sortera efter erbjudanden. Då kan du till exempel nöja dig med att bli visad vår- och höstjackor för flickor på rea.