Overaller barn

Här hittar du snygga overaller till tjejer och killar. Välj mellan kända märken som prisvinnande Didriksons, Ticket To Heaven, Isbjörn och Reima.

  per sida
  Stigande ordning

   Overaller till barn: Fina färger och bra kvalitet, till både tjejer och killar.

   Ska barnen med på tur, leka i snön på dagis eller bara ut och leka i trädgården?

   Oavsett var äventyren tar dem ska de såklart ha ordentliga kläder på sig och då är en overall i hög kvalitet ett utmärkt val.

   Hos Eventyrsport har vi ett stort urval av overaller till barn och det finns overaller till både stora och små. Overallerna kommer bl.a. från välkända märken som Didriksons, Isbjörn och Reima.

   Barnens favorit till utomhuslek

   När barnen ska ut på äventyr i trädgården, på dagis, i skogen eller på skidsemester är overallen ett utmärkt val av ytterplagg.

   Overallen är snabb att ta på och lätt att röra sig i och den har färre ställen där regn, snö och slask kan komma in.

   Barnen är ofta utomhus i flera timmar och det slits på ytterplaggen med lek i alla slags väder och ett hav av aktiviteter från rutschbana till att hoppa i vatten och gyttjepölar.

   Det ställer höga krav på kläderna. Hos Eventyrsport har vi overaller där kvalitet och funktion, t.ex. vattentäthet, andningsförmåga och slitstyrka, har högsta prioritet.

   Overallernas design är dock inte oväsentlig och i vårt urval hittar du därför flera olika modeller och färger, så du kan hitta den helt riktiga overallen till både killar och tjejer.

   Säker för ditt barn och för miljön

   Hos Eventyrsport har vi endast overaller som uppfyller de höga kraven som ställs på overallers utformning. I vårt sortiment hittar du även flera testvinnare.

   Det är t.ex. helt specifika regler för snoddar och dragbands längder.

   Overallerna i vårt urval kommer från märken som har en ansvarsfull tillverkningsprocess där man tar hänsyn till både människor och miljö. Bland annat hittar du märken som är bluesign®-certifierade.

   bluesign®-systemet ger högsta grad av konsumentsäkerhet, minimal påverkan av människor och miljö och en ansvarsfull resursanvändning. Det är bl.a. fokus på att eliminera farliga ämnen i plaggen redan från starten av produktionsprocessen.

   Läs med om bluesign® här och här.

   Erbjudande och rea på overaller

   En billig overall är tyvärr inte alltid en bra overall. Ofta hänger pris och kvalitet ihop och hos Eventyrsport kompromissar vi inte med kvaliteten i vårt urval.

   Du kan däremot löpande hitta bra erbjudanden på slitstarka overaller till barn genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

   Som medlem i Eventyrsports Kundklubb är du bland de första som får meddelande om rea och bra erbjudanden på bl.a. barnkläder. Läs mer om fördelarna här.

    

   Se även:

   Termokläder till barn

   Barnjackor

   Byxor till barn

   Regnkläder till barn

   Barnmössor, halsvärmare, handskar med mera

   Overaller från Didriksons: Extend Size – teknologin