Overaller barn

Här hittar du snygga overaller till tjejer och killar. Välj mellan kända märken som prisvinnande Didriksons, Ticket To Heaven, Isbjörn och Skogstad. Sortera efter kön, färg, storlek m.m. med hjälp av de olika filtrena. 

  per sida
  Stigande ordning

  Overall - barnens favorit! 

  Om barnen ska med på äventyr ska de såklart också vara ordentligt påklädda och då är en overall ett bra val. Barnens utrustning ska inte vara sämre än din egen om de ska få en riktigt rolig upplevelse. Funktionalitet - vattentäthet, ventilationsförmåga och slitstyrka - har högsta prioritet, men utseendet är också viktigt. Vi har både varma vinterkläder till barnen, overaller och liknande, samt regnkläder till barn - av bästa kvalitet.
  Frågar man de små är det inget tvivel om vad de helst vill ha på sig när det är kallt, nämligen en varm och vattentät overall. Den är lätt att leka i och den har inga onödiga öppningar där regn, snö och slask kan komma in. Eventyrsport har ett stort urval av overaller av hög kvalitet från Isbjörn och Didriksons.   

   

  Pris vs. kvalitet

  En billig overall är inte alltid en bra overall. Pris och kvalitet hänger oftast ihop och vi kompromissar inte i vårt urval. Det betyder däremot inte att overaller altid är dyra, priserna på en bra overall börjar nere på 599 kr och vi har ständigt bra erbjudanden i webshoppen. 

   

  Är en overall säkert för barnet?

  Det kan vara frestande att köpa en overall i utlandet men du kan inte alltid vara säker på att produkten uppfyller de höga svenska krav och rekommendationer som ställs till overallens och barnklädernas generella utformning. Det finns helt specifikka regler för snörens längder och knutar på dessa, då de kan fastna i grenar och på lekplatser. Det finns också andra krav som du kan läsa mer om i Produktsäkerhetslagen och EU-projektet snöre i barnkläder.

   

  Overall rea

  Vi har ett stort urval av overaller från de bästa märkena och när vi ska få plats till de nya varorna håller vi overall rea där resterna från säsongen säljes till ett bra pris.

   

  Overall erbjudande

  Om du kollar efter overall erbjudanden kan du använda dig av filtret på toppen av sidan. Klicka på Endast erbjudande så får du fram overallerbjudanden. Vi har overaller till tjejer och killar från Isbjörn, Ticket To Heaven och prisvinnande Didriksons. Vi har overaller i många olika färger. Kolla runt på sidan och bli inspirerad. 

  Overaller till barn 

  Overaller till barn är nästan ett måste i garderoben när man har barn på dagis, i skolan eller på fritids. Overaller är perfekta till det skandinaviska vädret och ger barnen massor av rörlighet. För föräldrarna betyder det också att det är färre klädesplagg att hålla reda på, eftersom jackan och byxorna sitter ihop. 

   

  Forläng overallen Extend size

  Didriksons overaller är försedda med Extend size, som betyder at ärmar och ben kan förlängas med 4-5 cm. Det innebär att overallen kan växa med barnet och användas ytterligare en säsong. Du kan själv förlänga overallen genom att sprätta upp sömmarna och vika ut det extra stycket tyg. Sömmarna är röda så man inte kan ta fel. 

   

  Mer kläder till barn:

  Barnjackor

  Fleece

  Underställ til barn

  Mössor och pannband till barn

  Handskar och vantar till barn