Overaller till barn

Här hittar du snygga overaller till pigga flickor och pojkar. Vi har ett enormt utbud från ledande märken, och det finns allt från de mycket tekniska till de som täcker ett mindre behov.

  per sida
  Stigande ordning

  Overaller till barn: Fina färger och bra kvalitet till alla flickor och pojkar

  Ska barnen med på promenad, roa sig i snön på förskolan eller kanske bara ut och leka i trädgården?

  Oavsett vart ungarnas äventyr tar dem, ska de självklart kläs på ordentligt. Då är en overall av hög kvalitet ett suveränt val.

  Hos Eventyrsport för vi ett bra utbud av overaller till barn, och det finns overaller för både små och stora. Overallerna kommer bl.a. från erkända märken som Didriksons, Isbjörn och Reima.

  Barnens favorit för utomhuslek

  När barnen ger sig ut på äventyr i trädgården, förskolan, skogen eller skidsemestern, är overallen ett utmärkt val.

  Overaller går snabbt att dra på sig och är lätta att röra sig i. Det finns inte heller några ställen där regn, snö och slask kan komma in.

  Barnen spenderar ofta många timmar utomhus, och ytterkläderna slits av lek i alla slags väder och av en mängd aktiviteter, allt från rutschbaneåkning till bakning av lerkakor.

  Det ställer självklart stora krav på kläderna. Hos Eventyrsport säljer vi overaller där kvalitet och funktion – t.ex. vattentäthet, andningsförmåga och slitstyrka – har högsta prioritet.

  Overallens design är däremot inte helt oviktig, och i vårt utbud hittar du därför flera olika modeller och färger, så det går att hitta den perfekta overallen för alla pojkar och flickor.

  Säkert för ditt barn och för miljön

  Hos Eventyrsport säljer vi bara overaller som håller höga krav gällande overallens utformning, och i vårt sortiment finner du också flera testvinnare.

  Det kan vara frestande att köpa en overall utomlands, men du kan inte alltid vara säker på att produkten lever upp till de höga svenska kraven och rekommendationerna som ställs på overallens utformning.

  Det finns t.ex. helt specifika regler för längden på snoddar och band och även krav för knutarna på dem. Det finns flera andra krav som du kan läsa mer om produktsäkerhetslagen och säkerhetskrav för barnkläder hos Konsumentverket.

   

  Overallerna i vårt utbud kommer från märken som har en ansvarsfull tillverkningsprocess, där hänsyn tagits till både människor och miljö. Bland annat hittar du overaller som är Bluesign®-certifierade.

  Bluesign®-systemet säkerställer den högsta graden av konsumentsäkerhet, minimal påverkan på människor och miljö och ett ansvarsfullt utnyttjande av resurser. Fokus ligger bl.a. på att eliminera skadliga ämnen i kläderna redan från första början i tillverkningsprocessen.

  Läs mer om Bluesign® här och här.

  Erbjudanden och rea på overaller

  En billig overall är dessvärre inte alltid en bra overall. Ofta hänger pris och kvalitet ihop, och hos Eventyrsport kompromissar vi inte med kvaliteten på vårt utbud.

  Du kan däremot alltid hitta bra erbjudanden på overaller till barn genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan eller genom att klicka här.

  Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du också alltid vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea, bl.a. på barnkläder. Läs mer om alla fördelarna med kundklubben här.