Dunjackor till damer

Här hittar du dunjackor för damer, och här finns både långa, korta, tjocka och tunna modeller. Du har med andra ord goda möjligheter att hitta en damdunjacka för både vardag och fritid, sommar och vinter.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

  per sida
  Stigande ordning

  1. Märke
   Namn
   Product price
  2. Märke
   Namn
   Product price
  3. Märke
   Namn
   Product price
  4. Märke
   Namn
   Product price
  5. Märke
   Namn
   Product price
  6. Märke
   Namn
   Product price

  Snygga, lätta dunjackor och -kappor för kvinnor

  Oavsett om det är sommar eller vinter, så är dunjackan ofta ett riktigt bra val när det ska väljas ytterkläder.

  Här på sidan ser du vårt utbud av lätta dunjackor för damer, och vi har både tunna och tjocka jackor, liksom du hittar både korta och långa modeller.

  Våra damdunjackor kommer bl.a. från märken som Peak Performance, Haglöfs och Arc’teryx.

  Fyll på med värme

  Visste du att dun är världens mest effektiva isoleringsmaterial i förhållande till sin vikt? Begreppet ’fyllningsgrad’ anger förhållandet mellan dunets vikt och isoleringsförmåga. Ju högre talet för fyllningsgraden är, desto mer fyller och isolerar en bestämd viktmängd dun. Man säger att allt mellan 500–600 är bra, medan allt över 600 är toppen.

  Bland våra dunjackor för damer finns det många modeller med en fyllningsgrad på 700 eller över.

  Lätt vikt, stor komfort

  I vårt sortiment här på sidan hittar du både tunna dunjackor och -kappor för damer, men också tjockare varianter. För bägge gäller att du får rejält med värme utan att jackan känns motsvarande tung.

  Med en lätt dunjacka för damer är du redan på god väg att ha ett mycket komfortabelt ytterplagg, men dunjackor har som regel också stor andningsförmåga. Därmed kan du lätt bli av med kroppens överskottsvärme, vilket ökar komforten enormt.

  I vårt utbud finns det både korta och långa dunjackor för damer, och du hittar modeller med och utan huva. Det finns även dunjackor som är lämpliga för sommar- eller vinterbruk. Med ett utbud som innehåller både färggranna och klassiska svarta dunjackor för damer finns det också något för alla smaker.

  Ordentligt dun till ordentliga jackor

  Vi tycker det är viktigt att ta hand om naturen omkring oss, och därför ska djuren självklart också behandlas ordentligt. Hos Eventyrsport säljer vi många dunprodukter som har certifiering och kan spåras, vilket betyder att det går att identifiera producenten av dunet.

  På så vis kan man kolla om dunet blivit producerat på ett ansvarsfullt sätt för både djur och miljö.

  Du kommer därför också upptäcka att många av våra dunjackor för kvinnor är tillverkade med spårbart, certifierat dun.

  Erbjudanden och rea på damdunjackor

  Om du letar efter en lätt dunjacka för damer, så kan du klicka här eller använda vårt erbjudandefilter för att se en samlad översikt över våra aktuella erbjudanden på dunjackor och -kappor för damer.

  Du kan också vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea genom att bli medlem i Eventyrsports kundklubb. Det är självklart gratis att vara medlem.