Halsvärmare och halsduk

Här hittar du vårt utbud av snygga och varma halsvärmare och halsdukar till damer. Vi har modeller i både mjuk merinoull, stickat och konstmaterial, och det finns många fina färger att välja mellan.

  per sida
  Stigande ordning

  Mjuka och varma halsvärmare och halsdukar för damer

  Saknar du rätt halsvärmare eller en varm halsduk för damer, titta då i vårt breda utbud här på sidan. Vi har ett brett utbud i olika material: stickat, fleece, mikrofiber och merinoull.

  Våra halsvärmare och halsdukar här på sidan kommer bl.a. från märken som Buff och Icebreaker.

  Värme för hals och ansikte

  När hösten och vintern lägger sig över landet gäller det att få på sig varma kläder. Och här är en varm halsvärmare eller halsduk för damer ett riktigt bra skydd mot kylan! Är det väldigt kallt kan du t.ex. dra upp en halsvärmare över munnen och öronen och därmed effektivt stänga till för pinande vind och snö.

  I utbudet här på sidan hittar du halsvärmare för damer, och det finns många fina färger att välja mellan.

  Vanligtvis är våra halsvärmare för damer stickade, i merinoull för att vara mer exakt, och det behöver bestämt inte vara en kliande upplevelse att vara iförd en sådan.

  Merinoull består nämligen av fibrer som är mycket tunnare än i vanlig ull, och därför kommer de allra flesta finna merinoullen ytterst behaglig.

  En stor fördel med ull är att den är temperaturreglerande och värmer även om den blir våt. Då kan snön eller regnet komma, och du kan lugnt använda halsvärmaren för löpning eller andra fysiska aktiviteter.

  Dessutom är ull naturligt antibakteriell, så med en halsvärmare i ull för damer behöver du inte nödvändigtvis tvätta halsvärmaren efter varje användning, utan kan i stället vänta ett par gånger.

  Vi har många tubhalsdukar för damer som är stickade i ett ändlöst rör. Det betyder att det inte finns några sömmar mitt på tuben, och därför är de extra behagliga att bära.

  Förutom tubhalsdukar och halsvärmare i ull har vi också modeller i syntetmaterial.

  Halsvärmare i mikrofiber från spanska Buff är de som är minst isolerande. Det är därför ett bra val om du ska använda halsvärmaren vid löpning i medelkalla temperaturer. Med en Buff av mikrofibrer om halsen är du klar för löpturen, och om/när det blir för varmt kan du lätt dra upp den över huvudet och i stället veckla den runt handleden.

  I vårt sortiment finner du också ullhalsdukar för damer och halsdukar i syntetiska material. De snygga damhalsdukarna kan användas både som ytterplagg under en kall dag eller som accessoar till en tröja eller klänning.

  Halsvärmare och halsdukar för damer: Erbjudanden

  Ska du köpa en stickad tubhalsduk för damer eller en varm damhalsduk, kolla då om det finns ett extra bra pris genom att klicka här. På så sätt får du en samlad översikt över aktuella erbjudanden.

  Du kan också vara bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kläder och utrustning genom att bli medlem i vår kundklubb. Det är helt gratis och du kan läsa om alla fördelarna här.