Dunjackor

Här hittar du alla typer av damjackor som är fyllda med dun, både tunna och lätta till sommar och som mellanlager, enkla vardagsjackor samt stora, kraftiga parkas till vintern.

  per sida
  Stigande ordning

   VARMA DUNJACKOR FÖR KVINNOR 

   Dunet har en fantasitsk värmeförmåga. Samtidigt så väger dunet inte mycket och kan komprimeras, så att din jacka tar minimalt med plats i din ryggsäck. I kalla och torra omgivningar är dun ett självklart val. Den enda nackdelen är att dunet är känsligt för fukt.

    

   Ta upp kampen mot kylan med en dunväst 

   Är du ofta ute, där det är riktigt kallt, så är dunjackan perfekt. Men behöver du 'endast' en uppgradering av din dagliga vintergarderob, så kan dunvästen vara ett självklart val. Lätt att ta med, fyller och väger mycket lite, men isolerar utomordentligt. Kom ihåg att det är mycket viktigt, att du har bra kläder under ditt ytterplagg när det är riktigt kallt, framför allt om du kommer att svettas mycket. Kom därför ihåg att ha både underställ och mellanlager, t.ex. fleece. Dessutom så mister du mycket värme gennom huvudet, så en varm mössa är viktigt, likaså att ta hand om händerna med handskar eller vantar, och fötterna med varma sockor og varma skor och kängor.

   Se också:

   Vinterjackor
   Fleecejackor
   Underställ