Handskar och vantar till damer

101 Varor

Här hittar du vårt utbud av varma handskar och vantar till damer. Vi har bl.a. läderhandskar och -vantar, stickade vantar till damer och modeller med eller utan vattentäta membran.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Varma vantar och handskar till damer

Behöver du ett par bra och varma handskar eller vantar för damer?

I vårt utbud här på sidan hittar du diverse vantar till damer från märken som Hestra, Black Diamond, Didriksons och Sherpa, och vi har handskar och vantar för både vardag och friluftsliv.

Rätt klädd ända ut i fingerspetsarna

Det kan snabbt bli kallt om fingrarna när hösten och vintern lägger sig över landet, och då gäller det att hitta en varm klädsel för händerna.

Hos oss hittar du både handskar och vantar för damer, så du kan välja efter smak eller behov. Vantar ger mer värme än handskar eftersom dina fingrar kan värma varandra, men i gengäld har du inte riktigt samma rörlighet som i ett par handskar. Det är därför väldigt individuellt vilket som är det bästa valet.

Om du vill ha det bästa från båda världar så har vi bl.a. 3-fingermodeller, där tum- och pekfinger ligger åtskilda som i en handske, medan resten av fingrarna värms i en slags vante.

Bland våra vantar för damer finns även innerhandskar, som är riktigt bra när du vill kunna justera temperaturen i dina handskar/vantar. På så sätt kan du ha innerhandskar i dina ”grundhandskar” för att få extra värme och bara ta ut dem igen om det skulle bli för varmt.

I vårt utbud har vi bl.a. läder- och skinnhandskar samt lädervantar för damer. Vi har även stickade vantar, bl.a. ullvantar för damer. Ull är temperaturreglerande och värmer dessutom även om den blir fuktig. Ska du ut i rejält regnväder rekommenderar vi dock att du väljer ett par vattentäta handskar eller vantar.

Förutom våra handskar och vantar i läder och skinn eller som är stickade har vi också flera modeller tillverkade i syntetmaterial.

Bland våra vantar till damer har vi handskar och vantar för många olika ändamål, så du kan hitta helt rätt par oavsett om du ska åka skidor, cykla långt eller kanske bara gå en skön kvällspromenad till vardags. Om du väljer ett par skinnvantar eller skinnhandskar för damer är det viktigt att du kommer ihåg att ta hand om skinnet.

Vi har många svarta handskar och vantar för damer, så de passar till de allra flesta ytterkläder, men vi har även modeller med lite mer färg.

Erbjudanden på vantar till damer

Om du spanar efter ett par varma handskar eller vantar för damer, kolla då om det finns något extra bra erbjudande. 

Du kan också bli bland de första som får meddelanden när vi har bra erbjudanden och rea på kläder, bl.a. på handskar och vantar. Det kräver bara att du är medlem i vår kundklubb. Det är självklart helt gratis att vara medlem.