Handskar och vantar till herrar

99 Varor

Här hittar du våra handskar och vantar för män, och här finns något för alla tillfällen: vardag, skidsemester, cykling, löpning m.m. Vi har läderhandskar, men även herrhandskar och -vantar som är av syntetmaterial eller stickade.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Varma vantar till herr

Behöver du lite värme åt fingrarna?

Ta en titt i vårt stora utbud av varma handskar och vantar för herrar, där vi har ett varierat utbud.

Vi har herrvantar och -handskar från märken som Hestra, Black Diamond, Didriksons och Sherpa.

På med vantarna!

När hösten och vintern sätter in med vinande vindar och snö krävs ett par varma vantar till män. I vårt utbud här på sidan har vi både handskar och vantar till herrar, för de två typerna av vantar har var och en sina fördelar.

Handskar ger bättre möjligheter att använda fingrarna som vanligt, men i gengäld kommer de vara kallare än vantar eftersom fingrarna inte ligger och värmer varandra inuti handsken. Vantar är därför ofta varmare än handskar, men de lämnar i gengäld inte mycket plats för finmotorik.

I vårt sortiment hittar du dock bl.a. 3-fingermodeller som kombinerar vanten och fingerhandsken, liksom vi också har "hybrider" mellan handske och vante samt handskar utan fingrar för män.

Om du behöver kunna justera temperaturen i dina handskar/vantar kan du också välja en av våra innerhandskar för män. Innerhandsken fungerar som ett extra isolerande lager, men kan tas i och ur ”grundvanten” efter behov.

I utbudet här på sidan hittar du handskar och vantar i flera olika material. Bl.a. har vi många modeller där handflatan är tillverkad i läder, och vi har även läderhandskar för herrar där hela handsken är i läder.

Lädret är mycket slitstarkt, men om du väljer ett par herrhandskar av eller med skinn är det viktigt att du behandlar lädret med ett bra läderbalsam, så det fortsatt kommer vara mjukt och smidigt.

Du hittar även herrhandskar och -vantar tillverkade i syntetmaterial och sådana som är stickade.

Flera av våra handskar och vantar för herrar har gjorts vattentäta med ett membran, t.ex. ett Gore-Tex®-membran. Helt vattentäta handskar och vantar kan vara bra i kallt och blött väder, men var uppmärksam på att en handske/vante med membran aldrig kommer andas lika bra som en utan.

Många av våra handskar och vantar för män går i svart så de passar till de flesta ytterplagg, men vi har också modeller med lite mera färg.

Handskar och vantar till herrar: Erbjudanden och rea

Letar du efter ett par varma herrhandskar på rea? Se våra aktuella erbjudanden på handskar och vantar till män.

Som medlem i vår kundklubb kan du dessutom vara en av de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kläder, bl.a. handskar och vantar. Det är gratis att bli medlem i kundklubben.