Vardagsskor

Här hittar du vardagsskor till både vuxna och barn. Tyngdpunkten kan ligga på mode, funktionalitet, sport eller vikt, men alla är lämpliga till vardagsändamål på de olika årstiderna. Viking, Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon, ECCO m.fl.

  per sida
  Stigande ordning

  Vardagsskor

  I Eventyrsport hittar du väldigt många skor i kategorin "Vardagssskor". Här finns nämligen både mjuka, moderiktiga skor och alla vandringsskorna, som man gärna använder till både vandring och vardag. Om du är till det ena eller till det andra är naturligtvis upp till dig, men gemensamt för alla skorna är god kvalitet och funktionalitet.

   

  Lätta vandringsskor

  Behöver du mycket stöd under loppet av dagen, och rör du dig ofta ute i naturen på väg till jobbet eller på väg hem, så är ett par vandringsvänliga vardagsskor att föredra. Det är robusta skor med kraftiga och stödjande sulor, och de är som namnet antyder, lämpliga till de flesta underlag som man typiskt vill stöta på i sin vardag.

   

  Membran

  Om du vill väga andningsförmåga och ventilation framför vattentäthet beror såklart på ditt behov och även på årstiden. Är det membran, t.ex. Gore-Tex® eller KEEN.DRY i dina skor, är de vandtäta och varma. Ska du till troperna på ditt nästa äventyr är det nog inte det du ska satsa på, men istället välja en sko med en massa ventilation.

   

  Luktproblem

  Till sist är det värt att nämna att många av vardagsskorna är antibakteriellt behandlade, vilket betyder att du kommer att kunna bära dem länge utan att få luktproblemer. Det är en fördel, eftersom vår vardag ofta är längre och mer krävande för våra fötter, än det vi går runt och tror.

   

  Varumärken

  På hyllorna hos Eventyrsport hittar du vardagsskor från Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon, Viking, Teva och ECCO.

   

  Se också:

  Vandringsskor

  Vardagsskängor

  Sandaler

  Sockor

  Impregnering