Adventure Food

Här hittar du närings- och energirik mat från Adventure Food exempelvis Pasta Bolognese, Goulasch och Chicken Curry. Utöver middag finns det också frukost, lunch samt dessert till din vandring eller tältning. 

 

EXPEDITION QUALITY
Kravene som mad skal opfylde under ektreme forhold, som for eksempel en ekspedition til Nordpolen eller en bestigning af Mount Everest, er meget høje. Adventure Food ved, at næringsværdi, smag og brugervenlighed er ydest vigtige, og det gavner både den erfarne ekspeditionsleder og dig, der leder efter de rigtige forsyninger til vandreferien eller kanoturen.

 

 

 


 

  MERE ADVENTURE FOOD! Se mere fra Adventure Food herunder

  per sida
  Stigande ordning

  Fokus på smak och näring

  Adventure Food utvecklas och produceras i Holland och inget överlåtes till slumpen. Ägaren, Hans van der Meulen, har provat att leva det hårda livet med turer till bland annat Nordpolen och Mount Everest, och erfarenheten från dessa resor har blivit integrerat i produkterna, där det finns en stark betoning på smak-,näring-, och energiinnehåll samt kvaliteten av råvarorna. 

   

  Mat till hela dygnet

  Sortimentet täcker mat till hela dygnet, från frukost till lunch till middag. Det finns också dessert till gottegrisen som önskar sig något sött. Portionerna till 1 person kan förberedas i förpackningen, medan dem till 2 personer kräver en gryta. 

   

  Tanka upp energidepoterna

  När du planerar din vandring eller tältning, är mat självklart väldigt viktigt att ha med på packningslistan. Utan en näringsrik kost, är det sådär med energin. Fyll på energidepoterna så du har energi till utmaningarna som väntar. .  

   

  Tar lite plats och är lättlagat

  Maten från Adventure Food, är förpackat i påsar, som inte tar mycket plats. Typiskt fyller man påsen med kokande vatten, rör om, stänger påsen, väntar några minuter, rör om igen och maten är klar. Det är enkelt. Smaklig måltid!