Buff Halsduk

Här på sidan hittar du vårt utbud av snygga halskragar från Buff®, bl.a. Buff® Original och Buff® Polar. De kan användas för vardag, friluftsliv och sport, och vi har Buff®-halskragar av t.ex. ull och fleece.

  per sida
  Stigande ordning

  Håll värmen med en Buff®-halskrage

  Ska du klä dig varmt under hösten och vintern är en halskrage ett utmärkt val. Buff® har i över 20 år tillverkat slitstarka och behagliga halskragar.

  I vårt utbud av halskragar från Buff® hittar du bl.a. modeller i merinoull och i fleece, och vi har Buff® för såväl vuxna som barn.

  Enkelt plagg med många funktioner

  Historien om Buff® börjar med en passion för att köra motorcykel.

  På sina motorcykelturer ute i det fria var Juan Rojas ofta iförd en slags halskrage som skyddade honom mot vind, väder och vägdamm, men som inte var något vidare behaglig.

  Rojas, som hade många års erfarenhet inom textilbranschen, bestämde sig därför för att tillverka ett plagg som skulle vara mer komfortabelt och kunna användas över hals, nacke och huvud.

  Det blev till den nu välkända och populära Buff®.

  En Buff® kan nog bäst beskrivas som en halskrage, men kan i själva verket användas på många olika sätt, t.ex. som mössa, pannband eller en kombinerad mask som täcker både nacke, öron och hals. Det är verkligen fråga om ett multifunktionellt plagg.

  I vårt sortiment hittar du Buff®-halskragar i mjuk merinoull, men vi har även modeller gjorda i syntetmaterial, liksom vi har Buff®-halskragar i fleece.

  En Buff® finns i många olika modeller, och vi har bl.a. Buff® Original och Buff® Polar. Gemensamt för modellerna är att de är tillverkade utan sömmar, är svettransporterande och slitstarka. Vi har dessutom flera Buff®-halskragar med en solskyddsfaktor (UPF) på 50.

  En halskrage från Buff® kan användas till vardags eller vid skidåkning, löpning, på (motor)cykelturen och många andra aktiviteter.

  Köp Buff® online

  Köp din halskrage från Buff® online här hos Eventyrsport.

  Vår personal är alltid redo att svara på frågor och hjälpa dig hitta rätt, och om du har frågor om din online-beställning kan du alltid kontakta vår kundtjänst.