Nalgene flaskor

26 Varor

Här hittar du vårt utbud av praktiska vattenflaskor från Nalgene. Det finns vattenflaskor i flera olika storlekar och färger och både för barn och vuxna. Bl.a. har vi den populära Nalgene On The Fly.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

När törsten är som störst: Nalgene vattenflaskor

Släck törsten och häll kallt vatten i en Nalgene-vattenflaska när du är i farten – både till vardags och på fritiden.

Du kan se vårt utbud av vattenflaskor från Nalgene här på sidan, bl.a. On The Fly.

Från laboratoriet till vandringslederna

På 1940-talet stod kemisten Emanuel Goldberg i ett laboratorium och hade lyckan att utveckla den allra första pipetten av plast. Detta blev startskottet för grundandet av The Nalge Company.

Med tiden utvecklade företaget flera flaskor för användning i laboratorier, och på 60-talet såddes fröet till Nalgene-vattenflaskor på riktigt. Personalen hos Nalge började ta med sina laboratorieflaskor ut på vandringar på fritiden, eftersom flaskorna var både lätta och inte läckte.

Så småningom fick också andra upp ögonen för idéen, och flaskorna började få erkännande inom friluftslivet. På 1970-talet föddes Nalgene Outdoor, då det beslutades att flaskorna skulle marknadsföras som kvalitetsvattenflaskor som kunde användas för friluftsliv.

Senare har Nalgene tillverkat många vattenflaskor som är perfekta för friluftsbruk, men också i lika hög grad till vardags, t.ex. på arbetet eller i skolan.

I vårt utbud av Nalgene-vattenflaskor hittar du bl.a. den kända Nalgene On The Fly-vattenflaskan, som finns för både vuxna och barn. Till barnen har Nalgene On The Fly fått lite extra dekor med fina färger och snygga tryck.

Våra Nalgene-vattenflaskor är fria från BPA som misstänks vara hormonstörande.

Rent vatten i flaskorna och i haven

Det uppskattas att det varje år släpps ut omkring 6,4 miljoner ton avfall i haven. En mycket stor del av avfallet är plast.

Med en vattenflaska från t.ex. Nalgene kan du bidra till att värna om miljön. I stället för att köpa vatten på flaska kan du fylla kallt vatten i en snygg Nalgene-vattenflaska som kan användas om och om igen. Lägg den bara i diskmaskinen när det behövs så blir den så gott som ny.