Teva

47 Varor
Teva_Banner_800x600px

TEVA

Teva värnar om miljön så du kan utforska världen – i dag och för alltid. Därför är alla Tevas ikoniska sandalremmar tillverkade av 100% återvunnen plast. Sedan 2020 har 40 miljoner plastflaskor återvunnits. Nu sitter plastflaskorna i sandalremmarna och ser till att Tevas sandaler sitter bra på fötterna. Kanske dina med?

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Det började med en flodguide

I 1984 revolutionerade en ung flodguide i Grand Canyon, skoindustrin, då han designade världens första sandal till vattenaktiviteter. Den blev till genom att montera en rem av nylon på ett par solida flipflops, som redan användes till de våta upplevelserna vid floden. Det första år sålde han 200 st, av uppfiningen direkt från bagageluckan på sin bil, och detta blev alltså startskottet för Teva, som uttalat "Teh-vah" och inte "Tee-vah". Feedbacken var dock att sandalen inte var specielt god till andra ändamål än vattensport. Därför skapade och patenterade Teva deras  “Universal Strapping System” som är ett system som består av flera remmar som håller foten på plats. Därmed såg världens första sportssandal dagens ljus. 

I 1990 introducerade de deras första sko, och året efter nådde Teva en milstolpe genom att ha en samlad försäljning på 1 miljon skor. Sedan har det gått som på räls med introduktion av nya innovativa produkter, t.ex Original Spider Rubber, som är en gummiblandning, som gör sulorna mer säkra på våta ytor. 

Tevas utbud består idag av deras berömda sandaler, kängor och skor till olika aktiviteter.

Vatten är en paradox

För Teva är vatten en paradox. Vatten är med till att ge många en upplevelse av naturen, men på den andra sidan är det en potentiell fara. Filosofin hos Teva är att du ska kunna färdas säkert i naturen året runt, utan att få genomblöta sockor, eller få hela turen förstörd av att halka på is. Det är en hårfin balans mellan frihet och säkerhet. Teva är dedikerade till att utveckla produkter som gör att du kan leva ut dina drömmar. 

Teva sandal

Teva är en utav våra favoriter när det handlar om sandaler. De kan allt, från eleganta damsandaler till vardagsbruk, till hardcore vandringssandaler som tål i stort sett allt. Det finns självklart också herr och barnmodeller. 

Teva sandaler rea

Är du ute efter ett bra erbjudande på Teva sandaler, är Eventyrsport ett bra ställe att titta hos. Det är oftast sist på säsongen, som det finns några riktigt goda erbjudanden att hämta hem - om du vågar vänta. Teva är nämligen väldigt populärt. Se dig omkring på vår webshopt efter Teva sandaler på Rea. Vi har Teva sandaler till barn och vuxna. Dina fötter kommer älska dig för det. 

Teva skor och kängor

Hos Eventyrsport hittar du ett varierat urval av Teva skor och kängor till vattensport, vandring, vardag och vinter. Alla är känntecknade av hög kvalitet. Är du för vandringsturer eller fitness kan du se efter skor med Teva Sphere teknolog. Den blev ursprungligen utvecklad för terränglöpning, där idrottarna blir utsatta för många olika och oförutsägbara underlag, som lera, sten, skog osv. Det ger naturligtvis en stor belastning för benen. TevaSphere teknologin minskar belastningen och främjar stabilitet genom att ha en avrundad häl och små kuddar mitt på sulan. För några kräver den här typ av sko lite tillvänjning. Vi har Teva skor och kängor till damer, herar och barn

Teva sandaler barn

Behagliga flipflops till varma sommardagar, eller funktionella sandaler som tål lite mer när det är fart över fältet? Se dig omkring och hitta den helt riktiga Teva Sandal till ditt barn. Som med sandaler till vuxna, fås barnsandaler också med antibakteriell behandling, stötabsorbering, och goda justeringsmöjligheter. Ska du använda sandaler till stranden eller är du ute efter mer robust skydd? Vi har Teva barnsandaler till många behov på webshoppen. 

Se också: