Kängor barn

Här hittat du vinterkängor, gummistövlar och vandringsskor och -kängor till barn från f.ex. ECCO, Viking, Keen, Didriksons, Merrell och La Sportiva.

per sida
Stigande ordning

Kvalitetskängor till barn: Snygga och funktionella kängor för tjejer och killar

Aktiva barn är glada barn och som tur är älskar de flesta tjejer och killar att vara utomhus för att leka och uppleva saker.

Det krävs lite extra av ett par kängor när ditt barn ska leka utomhus. Hos Eventyrsport hittar du därför robusta barnkängor i hög kvalitet som ser till att fötterna är glada hela dagen.

I vårt urval av kängor för barn hittar du flera olika modeller och färger och vi har vinterkängor såväl som gummistövlar och vandrarkängor – och det finns såklart modeller till både tjejer och killar.

Kängorna kommer bl.a. från märken som ECCO, Bisgaard, Bundgaard och Viking.

Kardborreband, foder och Tex-membran: Hitta de riktiga kängorna till ditt barn

Oavsett om ditt barn utforskar lekplatser, hoppar i vattenpölar på dagis, är på tur i skogen eller kanske är med på vandringstur så krävs det att kängorna kan hålla till alla påhitt.

Bland våra kängor till barn hittar du både låga och höga kängor och vi har kängor både med och utan foder.

Flera av våra modeller har innersulor som man kan ta ut och det betyder att det är lättare att torka och lufta kängorna om det är nödvändigt.

Den uttagbara sulan gör det även lättare att mäta barnets fot så du är helt säker på att få rätt storlek på kängorna med hem. Vid köp av kängor till barn rekommenderas att det är ca 1 cm från barnens tår till kängornas rundning.

 

Många av våra barnkängor har inbyggda membran t.ex. Tex-membran, som gör kängorna både vattentäta och ventilerande.

Du hittar även flera kängor med kardborreband så att barnet lättare kan ta kängorna av och på själv.

Kardborreband kan vara att föredra om ditt barn ska var ute i snö och regn. Många dragkedjor klarar nämligen inte snö, salt och vatten särskilt bra.

Erbjudanden på kängor till barn

Blir du medlem i Eventyrsports Kundklubb är du bland de första som får meddelande om rea och bra erbjudanden på kängor och skor till barn.

Du kan bli medlem och läsa mer om fördelarna här.

Du kan hitta bra erbjudanden på kängor genom att använda filtret längre upp på sidan eller genom att trycka här.

 

Se även:

Skor för barn

Strumpor och sockor för barn

Sulor, skovård m.m.

Overaller

Regnkläder för barn