Stövlar till barn

Här hittar du vårt stora utbud av barnkängor. Det finns effektiva vandringskängor, snygga vardags- och vinterkängor och även varma termostövlar och gummistövlar i regnbågens alla färger.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Snygga och funktionella kängor till flickor och pojkar

Aktiva barn är glada barn och lyckligtvis älskar de flesta flickor och pojkar att vistas utomhus för lek och upplevelser.

Det kräver lite mer utav kängorna när ditt barn ofta vistas ute. Hos Eventyrsport hittar du därför robusta barnkängor av hög kvalitet som håller fötterna nöjda hela dagen.

I vårt utbud av skor och kängor till barn hittar du flera olika modeller och färger, och vi har vinterkängor, såväl som gummistövlar och vandringskängor – så det finns något för alla, både pojkar och flickor.

Kängorna kommer bl.a. från märken som Bisgaard, Bundgaard och Viking.

Kardborreband, foder och Tex-membran: Hitta rätt kängor till ditt barn

Oavsett om ditt barn utforskar nya lekplatser, hoppar i vattenpölar på förskolan, är på promenad i skogen eller kanske med på vandring, så kräver det sin känga att hålla för alla nyttiga och roliga påhitt.

Bland våra kängor till barn hittar du både höga och låga kängor och kängor med eller utan foder.

Flera av våra modeller har uttagbar innersula, vilket gör det lättare att torka och vädra ur kängan om det skulle behövas.

Den uttagbara sulan gör det också lättare att mäta barnets fot, så du kan vara helt säker på att få rätt storlek på kängorna med dig hem. Vid köp av kängor till barn är det rekommenderat att ha ca 1 cm från barnets tår till framkanten på kängan.

Många av våra barnkängor har inbyggda membran, t.ex. Tex-membran, som gör att kängorna är både vattentäta och ventilerande.

Du hittar dessutom en lång rad kängor med kardborreband, så barnen själva lätt kan få på kängorna.

Kardborreband kan vara en fördel om ditt barn ska vara ute i snö eller regn. Många dragkedjor tål nämligen inte snö, vägsalt och vatten speciellt bra.

Erbjudanden på kängor till barn

Som medlem i Eventyrsports kundklubb är du bland de första som får meddelanden om när det finns erbjudanden och är rea på kängor och andra skor till flickor och pojkar.

Du kan också hitta erbjudanden på kängor genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på den här sidan.