Vinterkängor, gummistövlar och vandringsskor barn

Här hittat du vinterkängor, gummistövlar och vandringsskor och -kängor till barn från f.ex. ECCO, Viking, Keen, Didriksons, Merrell och La Sportiva.

per sida
Stigande ordning

Barnskor till många ändamål

Hos Eventyrsport hittar du barnskor av hög kvalitet till många ändamål, och du kan nästan alltid hitta ett eller flera bra erbjudanden, så håll utkik.

 

Gummisstövlar till barn

Gummistövlar är ett måste för ett barn i Sverige och flera par kanske behövs om ditt barn älskar vattenpölar och att leka utomhus. Det är upp till er om de ska vara diskreta eller färgglada, vi har i alla fall många modeller som ni kan välja mellan, vi har också termostövlar med foder i.

Eventyrsport har gummistövlar från framförallt Viking, men vi har också modeller från Keen och Didriksons.

 

Vandringsskor och -kängor till barn

Ska ditt barn med ut på vandringstur med sin egen ryggsäck och det hela, ska du också tänka en extra gång på skorna. Ett par mjuka joggingskor kan fungera på en kortare tur men ska ni ut i mer kupperad terräng, eller gå i längre tid, rekommenderar vi ett par vandringsskor eller -kängor som har en lite styvare sula precis som dina egna. Barnens lägre vikt och smidighet gör att de inte nödvändigtvis behöver ha de kraftigaste kängorna, men lite extra stöd till fot och anklar är en bra idé. 

Hos Eventyrsport hittar du vandingsskor och -kängor från Viking, Hanwag, La Sportiva och ECCO.

 

Vinterkängor

Barnens vinterkängor ska vara varma och vattentäta, kort och gott. De ska dessutom vara lätta att ta på och av, och så ska de vara av god kvalitet så de håller lite längre än en månad. Du hittar vinerkängor från Viking, ECCO och Merrell.

 

Mer till barn:

Barnjackor

Overaller

Handskar och vantar till barn