Vinterstövlar till damer

10 Varor

Här hittar du varma vinterkängor för kvinnor. Många modeller har varm fodring och vattentäta membran som t.ex. Gore-Tex®. Du hittar märken som KEEN, Haglöfs, Hanwag, ECCO och Merrell.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Vinterkängor för kvinnor

Bra och snygga kvalitetskängor för kvinnor hittar du här på Eventyrsport. När den långa vintern har bitit sig fast och det är isande kallt utomhus, är det viktigt att ha hålla fötterna varma så att du inte blir nedkyld. Den skandinaviska vintern är oförutsägbar, blåsig och ofta ruggigt kall, så du behöver packa in dig från topp till tå. Därför ska damvinterkängor vara hållbara och av hög kvalitet. Samtidigt som att funktionaliteten ska vara på topp, så får kängorna också gärna vara snygga. Du hittar ett brett sortiment af olika slags vintervänliga modeller här i Eventyrsport.

Vattentäta och andningsförmåga 

Ett bra membran är med till att hålla fötterna varma i kalla tider. Gore-Tex® som ofta används i kängor, är ett patenterat system, som både tillåter fötterna att andas, utan att släppa in fukt utifrån. Vinterkängorna för kvinnor ska kunna andas, så att fukt eller svett från fötterna kan ledas ut. Med Gore-Tex® får man både en hög andningsförmåga och vattentäthet. Andra typer av membran som t.ex. KEEN.DRY kan också säkra dig varma fötter gennom hela vintern.

Upplev det breda sortiment av damvinterkängor 

Vilka damvinterkängor du väljer, är såklart en smaksak och en fråga om hur mycket de ska värma. Lyckligtvis kan du lätt hitta ett par kängor som passar din stil och behov här på sidan. Kolla in märkena KEEN, Merrell, Haglöfs och Hanwag och hitta kängorna som bär dig fram i vinter, både gennom snö och slask.

Sockor

När du kollar på kängor, så kom ihåg sockorna. Det är en bra idé att kolla efter sockor som innehåller ull, eftersom dessa värmer väsentligt bättre och är bättre på att transportera svetten bort från fötterna än bomullsstrumporna som många använder till vardags. Ull isolerar fortfarande när det är fuktigt, till skillnad från bomull som bara blir kall och blöt.

Impregnering

Impregnering är viktigt för dina kängor. Om du inpregnerar ordentligt, och rengör och vårdar kängorna några gånger då och då, så håller de betydligt längre. Om du har vinterkängor med membran, faller deras andningaförmåga om du inte impregnerar dem ordentligt, så att vatten och smutts stöts bort. Om det är lika fuktigt på yttersidan som innersidan av membranet, så kan fukten inte transporteras någonstans. Impregneringen håller till en viss grad också vägsalt borta från dina kängor, så att de inte får fula ränder.

I Eventyrsport kan du hitta ett stort urval av miljövänliga vård- och impregneringsmedel från Granger's. 

Vinterkängorna för kvinnor får gärna ha ett membran så att fötterna trivs och andas, men vinterkängan får gärna också vara snygg och trendig. Här på sidan kan du hitta båda delarna, och komfort och utseende kan absolut gå hand i hand. Vi har damvinterkängor i många färger och modeller. Några är mycket tekniska och optimala för vandringar, medan andra främst är för vardagsanvändning. Se vårt stora urval och hitta det par som passar just dig bäst. Är du osäker på vilken storlek du ska välja är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst där våra medarberare står klara för att hjälpa dig.

Vinterkängor eller vinterskor för kvinnor. Några kallar kängor för skor, men kängorna skilljer sig vid att gå över vristerna.