Vardagsskor

Vardagsskor ska gärna vara all-around, behagliga och bekväma att ha på. Om fokus så ska ligga på utseende eller funktionalitet är en smaksak. 

  per sida
  Stigande ordning

   Funktionella, snygga och bekväma vardagsskor till kvinnor


   Eventyrsport har många slags vardagsskor. Några av dem har fokus på design och mode, medan andra mer liknar vandringsskor och dessa kan absolut användas till långa promenader och lätt vandring. Under alla omständigheter hittar du vardagsskor av hög kvalitet på Eventyrsports skohyllor, och vilken slags du väljer beror såklart på din smak och vad ditt behov är.

    

   Lätta vandringsskor för kvinnor

   Behöver du mycket stöd under loppet av dagen, och rör du dig ofta ute i naturen på väg till jobbet eller på väg hem, så är ett par vandringsvänliga vardagsskor att föredra. Det är robusta skor med kraftiga och stödjande sulor, och de är som namnet antyder, lämpliga till de flesta underlag som man typiskt vill stöta på i sin vardag.

    

   Membran

   Om du vill väga andningsförmåga och ventilation framför vattentäthet beror såklart på ditt behov och även på årstiden. Är det membran, t.ex. Gore-Tex® eller KEEN.DRY i dina skor, är de vandtäta och varma. Ska du till troperna på ditt nästa äventyr är det nog inte det du ska satsa på, men istället välja en sko med en massa ventilation.

    

   Luktproblem

   Till sist är det värt att nämna att många av vardagsskorna är antibakteriellt behandlade, vilket betyder att du kommer att kunna bära dem länge utan att få luktproblemer. Det är en fördel, eftersom vår vardag ofta är längre och mer krävande för våra fötter, än det vi går runt och tror.

    

   Snygga vardagsskor för kvinnor från de bästa märken 

   På våra hyllor hittar du vardagsskor för damer från Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon och ECCO

    

   Se också:

   Vandringsskor för kvinnor

   Vardagskängor för kvinnor

   Sandaler för kvinnor

   Sockor för kvinnor

   Impregnering