Långärmade skjortor till herrar

47 Varor

Här hittar du vårt urval av långärmade herrskjortor. Använd filtret och sortera efter t.ex. pris, färg och storlek. Hitta din nya skjorta bland märken som Haglöf, Fjällräven, Tierra og Icebreaker.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Långärmade herrskjortor för året runt

En långärmad herrskjorta är ett otroligt användbart plagg, som kan användas året runt och i alla tänkbara situationer. Hos Eventyrsport hittar du långärmade skjortor för män i många olika färger, både enfärgade och med fina mönster. Skjortorna kommer från välkända märken som Haglöfs, Fjällräven,  Tierra och Icebreaker.

Långärmade herrskjortor till många olika ändamål

Hos Eventyrsport hittar du ett brett sortiment av skjortor för herrar – och till alla världens ändamål, så som vandring, resor, fritid och vardag. Du kan även använda vissa av våra skjortor tillsammans med en avslappnad jacka och ett par jeans- kanske till och med en slips - ena dagen och till ett par vandringsbyxor nästa.

De långärmade herrskjortorna kan användas både på kalla och varma dagar. En varm dag ger långa ärmar skydd mot mygg och en skjorta med hög solfaktor u tyget skyddar dig mot brännande sol.

Material i herrskjortor

Överordnat har vi två typer av skjortor hos Eventyrsport, nämligen dem som är anpassade till vardagsanvändning och dem som är lite mer tekniskt anpassade för vandring och resor.

Vardagsskjortorna för herrar består typiskt av bomull, bambu, ull, linne eller polyester och ofta i en blandning av naturmaterial och polyester. Polyester har några fördelar när det kommer till färgäkthet, slitstyrka och torktider, som man vill åt i skjortorna.

Bomull ger en härlig sval känsla mot huden. Det tar dock längre tid att torka bomull när den blir blöt och är då inte lika behaglig.

Bambu känns lätt och luftigt och är naturligt antibakteriell, vilket betyder att skjortan inte behöver tvättas så ofta. Det sparar både på resväskans vikt samt slitage av både skjortan och tvättmaskinen. Bambu växer otroligt snabbt och behöver varken gödslas eller sprutas med bekämpningsmedel, därför är det också ett mycket miljövänligt material.

Ull låter kanske märkligt som material i en skjorta, men man ska inte låta sig luras. Ull isolerar nämligen både mot kyla och värma och håller dig varm och vältempererad oavsett om du blir blöt eller inte. På så sätt undviker du den obehagliga känslan av en svettig skjorta, som inte är speciellt trevlig.

De lite mer tekniska skjortorna är, utan undantag, tillverkade av mycket snabbtorkande material som nylon och polyester. Nylon är den slitstarkaste av dem och används därför i vandringsskjortor. Tekniska herrskjortor har ofta ventilationsöppningar i ryggen eller under ärmarna samt smarta fickor. Ärmarna kan som regel vikas upp och fästas med en knapp.

Märken och erbjudanden på herrskjortor

Det är många välkända outdoor märker som tillverkar herrskjortor och hos Eventyrsport hittar du ett stort urval av märkesvaror från Fjällräven, Haglöfs, Sherpa, Tierra, Icebreaker och Vaude. Du kan alltid vara säker på att hitta bra erbjudanden på herrskjortor hos Eventyrsport.

Se också: