Skjortor

Här hittar du vårt stora urval av herrskjortor. Här kan välja mellan kort- eller långärmade skjortor och med filtret kan du även sortera efter t.ex. pris, färg och storlek. Hitta din nya skjorta bland märken som Haglöf, Fjällräven med flera.

per sida
Stigande ordning

HERRSKJORTOR

Skjortor fungerar bra i riktigt många olika situationer där det primära inte är rörelsefrihet utan mer komfort, den höga slitstyrkan, de snabbtorkande effekten samt den luftiga och komfortabla känsla som många skjortor ger. Så skydda dig mot sol och mygg med en skjorta, använd den till vardags eller på resan. Vi har både enkla, tekniska, snabbtorkande skjortor, både med långa och korta ärmar, fickor, UV-skydd eller rutor – det är upp till dig!

 

Herrskjortor till många ändamål

Hos Eventyrsport hittar du ett stort urval av herrskjortor till alla olika syften t.ex. vandring, resor, fritid och vardag. Du kan även använda några av våra skjortor tillsammans med en avslappnad jacka och slips ena dagen och tillsammans med ett par vandringsbyxor nästa dag. Det finns massor av modeller med korta ärmar, som gärna vill följa med i din resväska på resan mot varmare breddgrader, vilket den också passar utmärkt till.

 

Om du ska resa till områden med mycket mygg eller stark sol, är det en fördel med en långärmadskjorta, en skjorta kan utan tvivel vara lätt och snabbtorkande ändå. Under en lite kyligare dag kan du mysa runt i en skön vardagsskjorta som t.ex. Fjällräven är mästare på att tillverka.

 

Material i herrskjortor

Överordnat har vi två typer av skjortor hos Eventyrsport, nämligen dem som är anpassade till vardagsanvändning och dem som är lite mer tekniskt anpassade till t.ex. vandring och resor.

 

Vardagsskjortorna för herrar består typiskt av bomull, bambu, ull, linne eller polyester och ofta i en blandning av naturmaterial och polyester. Polyester har några fördelar när det kommer till färgäkthet, slitstyrka och torktider.

 

De lite mer tekniska skjortorna består rakt igenom av snabbtorkande material som nylon och polyester. Nylon är mer slitstarkt och föredras därför till vandringsskjortor.

 

Märken och erbjudanden på herrskjortor

Det är många av de välkända outdoor märkena som tillverkar herrskjortor och hos Eventyrsport hittar du ett stort urval av märkesvaror från Fjällräven, Haglöfs, Sherpa, Tierra, Icebreaker och Vaude. Du kan vara säker på att hitta bra erbjudanden på herrskjortor hos Eventyrsport.

 

Se också:

 

T-shirts herrar

Byxor och shorts herrar

Stickade och andra tröjor för herrar