Softshelljacka till herr

Nedanför hittar du vårt utbud av softshelljackor för herrar. Våra softshelljackor är vatten- och vindavvisande, och vi har modeller som passar för alla årstider. Dessa jackor med mycket stretch är också lämpliga för sport.

  per sida
  Stigande ordning

  Snygga och praktiska softshelljackor för herrar

  Är du på jakt efter en softshelljacka för herrar? Ta då en titt i vårt breda utbud av softshelljackor för män, där du hittar softshelljackor från märken som Haglöfs, Icebreaker, Meru och Peak Performance.

  På med det mjuka skalet

  En softshelljacka är en jacka som är vindavvisande men inte vattentät. Softshelljackor är däremot oftast vattenavvisande och kan i regel hålla för korta, hårda skurar. Eftersom dessa jackor normalt sett inte är vattentäta, har de ofta bättre andningsförmåga än vattentäta jackor. De kan därför vara det perfekta valet när du cyklar, springer, åker skidor eller på andra sätt är aktiv.

  I vårt utbud av softshelljackor för herrar hittar du många olika jackor. Vi har bl.a. både modeller med och utan foder, likväl som vi har herrsoftshelljackor med och utan huva. Många av våra softshelljackor för män har mycket stretch, vilket gör dem ytterst behagliga att bära och gör dem lämpliga vid diverse fysiska aktiviteter.

  Bland softshelljackorna för herrar hittar du jackor som är bluesign®-certifierade. Med bluesign® kan du vara säker på att hänsyn tagits till både natur och människor under tillverkningen av jackan. Läs mer om bluesign® här.

  Om du är på spaning efter en svart softshelljacka för herrar har du goda möjligheter att hitta den rätta jackan här, men vi har även snygga herrsoftshelljackor i andra färger.

  Softshelljackor för herrar: Erbjudanden och rea

  Att skaffa en softshelljacka för män är en bra affär, men vill du göra en ännu bättre affär kan du kolla vårt ”erbjudandefilter” eller bara klicka här – då kan du se en samlad översikt över våra erbjudanden på softshelljackor till herrar.

  Som medlem i Eventyrsports kundklubb kan du också vara bland de första som får meddelanden om när det finns bra erbjudanden och är rea på herrjackor, bl.a. herrsoftshelljackor. Det är gratis att vara medlem.