Regnkläder

Här hittar du regnkläder från bl.a. Didriksons, The North Face, Ticket to heaven och Haglöfs. Från regnbyxor till regnjackor och regnställ.

per sida
Stigande ordning

Regnkläder till vuxna 

Det är viktigt att ha superlätt och ventilerande regnkläder, om du ska vara aktiv oberoende av vädret - eller om du har behov för en bra och billig försäkring som gör att du inte kommer genomblöt hem från jobbet. Eventyrsport har många olika slags regnkläder. Du kan f.ex. hitta lättare regnkläder som kan packas ihop och som du kan ha liggande i väskan men också mer robusta regnkläder till barn och vuxna som passar bra till lite tuffare utomhusaktiviteter och aktiva resor. 

Regnställ

Vi har många modeller och det finns både trafiksäkra och mer diskreta varianter. Du kan köpa regnjackor och regnbyxor separat men du kan även hitta regnställ till vuxna. 

 

Regnställ till barn 

Varför låta barnen bli inomhus bara för att det regnar? Vattenpölar är ju roliga! Låt ditt barn utforska världen utomhus, även om det kommer regn. Med ett bra regnställ kan de små busfröna leka i timmar utan att det blir tråkigt. 

 

Regnjackor - Här hittar du regnjackor till alla ändamål

Om du inte är på jakt efter ett ett regnställ men bara en regnjacka, så har vi ett stort urval från kända märken som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons osv. Det kan vara svårt att välja ut sin nya regnjacka, för den ska ju inte bara vara funtionell och pratisk, utan också trendig och snygg. Som tur är vet producenterna att dagens regnjackor ska leva upp till konsumentens krav. Det blir därför investerat mycket pengar i utvecklingen av de bästa materialerna och i design. 

 

Regnponchos - den lätta lösningen 

Om du inte har behov för en regnjacka eller ett regnställ så kan en regnponcho kanske vara en bra lösning? En renponcho passar perfekt när det komme en liten skur som kan förstöra en festival, en koncert eller en promenad i naturen. Cyklar du ofta till vardags, går med hunden eller ska du på ett äventyr i naturen är en bra regnponcho att rekommendera. Både Vaude och Fjällräven tillverkar regnponchos med många användbara funktioner.

 

Regnkläder med foder

Letar du efetr regnkläder med foder, har du kommit till rätt ställe. Vi har både regnbyxor och regnjackor med foder, som oftast är tunnt och hänger löst. Hur mycket vatten som regnkläderna kan klara varierar men om det kan klara en vattenpelare på 1.500 mm så är det vattenavvisande. Om det ösregnar eller blåser ordentlig så rekommenderar vi dock en högre vattenpelare.

Regnkläder på erbjudande

Kolla runt i webbshoppen och hitta bra erbjudanden på regnkläder till damer och herrar. Använd filtret överst på sidan för att se aktuella erbjudanden på regnkläder till vuxna. Du kan också bli medlem i vår kundklubb och få meddelanden via mail när det är rea på regnkläder. 

 

Se också:

Regnkläder till herrar
Regnkläder till kvinnor
Regnkläder till barn