Vandringssandaler

Här på sidan hittar du vårt utbud av sköna vandringssandaler. Vandringssandalerna ger bra fäste och ordentlig komfort på turer ute i det fria, och det finns sandaler för både vuxna och barn.

  per sida
  Stigande ordning

  Vandringssandaler till nya äventyr

  Letar du efter ett par bra vandringssandaler? Titta då här i vårt utbud av vandringssandaler för vuxna och barn.

  Sandalerna kommer bl.a. från Keen, Teva och Merrell, som verkligen står stadigt när det gäller bra skor.

  Nöjda fötter på stigarna

  När äventyrsandan leder dig ut på vandringsleder på varma breddgrader eller här hemma en varm sommardag, kan det vara perfekt att byta ut vandringsskorna eller -kängorna mot ett par lätta vandringssandaler. Då kan fötterna få lite luft utan att du tappar fotfästet.

  Här på sidan hittar du ett stort utbud av vandringssandaler, och det finns lite av varje för alla smaker. Vi har klassiska öppna sandaler, men även många stängda vandringssandaler. De kan vara riktigt praktiska när du vandrar i områden med ojämn terräng där du lättare riskerar att stöta i tårna mot stenar och taggiga snår.

  De stängda modellerna är också väldigt användbara till barn. Då kan ungarna gå upp i sin lek utan att riskera att slå i tårna mot något på vägen.

  Vandringssandalerna har bra stötdämpning så dina fötter orkar så många timmar på stigarna som möjligt. För samtliga modeller gäller också att fokus lagts på att ge dig bra grepp, så du får ordentligt fäste på de allra flesta underlagen.

  Många av sandalerna är tillverkade i snabbtorkande material och/eller är vattenavvisande för att du tryggt ska kunna röra dig genom vattendrag eller lätt regn. Flera av våra vandringssandaler har dessutom fått en antibakteriell behandling, så sandalerna inte luktar alltför mycket av dagens strapatser.

  Vandringssandaler på rea

  Ska du hitta ett par nya vandringssandaler åt dig själv?

  Vi har löpande erbjudanden på vandringssandaler, och du kan se en samlad översikt över dem genom att klicka här eller genom att använda ”erbjudandefiltret” längre upp på sidan.