Paddlar

När du har en kajak ska du även ha en paddel, annars komme du ingenstans. Med en paddel från Eventyrsport kommer du framåt! Vi har ett stort urval av paddlar. De passar till många slags kajakpaddling. Du ska bara välja den som du tycker passar dina behov bäst.

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price
Laddar...

per sida
Stigande ordning

 1. Märke
  Namn
  Product price
 2. Märke
  Namn
  Product price
 3. Märke
  Namn
  Product price
 4. Märke
  Namn
  Product price
 5. Märke
  Namn
  Product price
 6. Märke
  Namn
  Product price

Paddeln är din bästa vän på vattnet 

Med ett stabilt grepp runt din paddel så glider du över vattenytan. Det är bara du och naturen. Naturen kan du njuta av, men inte räkna med eftersom den nordiska naturen är lika vacker som den är oförutsägbar. Därför är det viktigt att du har utrusting som du kan lita på.

En paddel är din bäst vän på havet. Kajaken ska naturligtvis vara bra och pålitlig men paddeln är den som får dig till att komma framåt. Ingen vill väl sitta strandad ute på havet  pagaj er din bedste ven på havet. Nok skal kajakken være god og pålidelig, men pagajen er den, der skal få dig frem. Ingen ønsker at strande midt på havet med en ubrugelig pagaj.

Paddlarna i Eventyrsports webshop är av hög kvalitet och riktigt robusta. De kan hålla till många turer på vattnet och kommer att arbeta med dig naturligt. Paddlarna kommer nämligen från några av de bästa outdoormärkena på marknaden och med de bästa designs med riktigt bra funktionalitet. 

Snabba och lätta paddlar

Vi är bl.a. återförsäljare av paddlar från märkena Cannon och Aquabound. Båda märkena har paddlar till riktigt många typer av kajakpaddling. 

Du kan välja paddlar i flera olika material och prisklasser. Modellena med blad i plast klarar lite av varje och kan användas till kurser och övningar där det kan vara lite tuffa tag. Om du väljer glasfiber blad är de lättare, styvare och mer effektiva men också mer sårbara. Dessa passar utmärkt att använda på de dagar då du bara ska koppla av och njuta av livet. Nästa steg är kolfiber, som används både i skaft och blad. Lättare, starkare - och dyrare - än plast och nylon.
De flesta paddlar till havskajakspaddling är delade på mitten och några av dem är försedda med mer eller mindre smarta mekanismer för att anpassa skivning och längd.