Varukorg 0

Eventyrsport

Eventyrsport

Didriksons jackor

På dessa sidor hittar du hela vårt urval av Didriksons jackor, lägg märke till att om du önskar att se Didriksons för herrar eller damer, har du möjlighet till att använda filtret på vänster sida. Om du önskar att se hele vårt urval av Didriksons, gå till vår Didriksons brandshop här. Didriksons tillverkar alla typer av jackor, t.ex. regnjackor, och soft shells, samt vinterjackor och vinterparkas i många varianter. Didriksons jackor är i glimmrande kvalitet och passar utmärkt till det skandinaviska klimatet. 

Pris
Varumärken
Kön
Färger
Endast erbjudanden
Visa outlet
Endast nyheter
Storlek
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alla
  1. 1
  2. 2

Didriksons jackor

En jacka från svenska Didriksons kännetecknas som funktionell, smart och slitstark. Urvalet av Didriksons 1913 är stort hos Eventyrsport. Vi har fodrade vinterjackor, smarta parkas för damer och herrar, regnjackor eller varför inte en läcker soft shell? Få dig en Didriksons om du söker något som är fräscht och sportigt!

 

Parkas

Vill du ha en som är vattentät, vindtät och andningsbar, så hittar du den hos Eventyrsport. Vi har ett stort urval av parkas för damer och herrar. 

 

Didriksons vinterjackor

Läder, äkta päls, eller dun använder man inte till att framställa en jacka från det här svenska varumärke. Istället använder man material som fiberfoder, som håller dig varm även i det mest utmanande väder. Hitta din Didriksons jacka här på webshoppen. 

 

Didriksons jackor erbjudanden

Vi har i stort sett alltid bra erbjudanden på Didriksons. Du kan hitta dem genom att välja "Visa erbjudanden" i filtret här på sidan. Du kan också se erbjudanden på Didriksons jackor genom att klicka här.

 

Miljö

Svenska Didriksons arbetar hårdt med miljöförbättringar. Det ställs höga krav till vad kläderna ska framställas av, och man har kontor i Kina och Sverige, som löpande kontrollerar och förbättrar arbetsförhållanden hos leverantörer och fabriker. Didriksons äger inga fabriker, med med hjälp av Code of conduct, säkerställer man att samarbetspartnerna, lever upp till lagstadgade krav och rättigheter. 

Didriksons är medlem av Kemikaliegruppen Swerea. Det är för att ständigt vara upplysta om aktuella lagliga krav, samt även kemiska och miljöfrågor. 

 

Didrikson eller Didriksons?

Kärt barn har många namn. Några skriver Didrikson- Men det heter alltså Didriksons. Det ska alltså skrivas med ett S i slutet.